Fiverr vs. Bionluk

Tema düzenlemesi yapıyorsan aşırı kazanç beklememen gerekli. Temaları alıp textleri değiştirmeyi, herhangi bir editör kullanmayı bilen birisi de yapabiliyor.

Sana verilen tasarımı koda dökebiliyorsan para kazanırsın. Tema düzenlemesi isteyenler de olur tabii ama yaptığından ne iyi para kazanırsın ne de aşırı talep olur.

Paradan önce kendini geliştirirsen bir müddet sonra para sana gelir zaten. Sırf para için bu işlere atılmaman gerekli, emin ol bu işi para için yapanlar çıkıp "ben neden iş bulamıyorum?" diyor ilerde.

Benim tavsiyem İngilizcen varsa Fiverr, her türlü daha mantıklı bir pazar.

Evet telefona uyumlu oluyor ama şimdi fiverr da müşteri çokluğu kadar da satıcı çokluğuda var örneğin benim fiyatlarımda önceden 20 30 iş yapmış kişiyemi yoksa banamı ilan versinler yani birkaç müşteri gelmesi lazım önce ama bionlukda daha fazla müşteri çekerim diye düşünüyorum bilmiyorum belki de ikisinde de başlarım

İkisine de aynı anda ilan açın en iyisi bu :)

Tema düzenlemesi yapıyorsan aşırı kazanç beklememen gerekli. Temaları alıp textleri değiştirmeyi, herhangi bir editör kullanmayı bilen birisi de yapabiliyor.

Sana verilen tasarımı koda dökebiliyorsan para kazanırsın. Tema düzenlemesi isteyenler de olur tabii ama yaptığından ne iyi para kazanırsın ne de aşırı talep olur.

Paradan önce kendini geliştirirsen bir müddet sonra para sana gelir zaten. Sırf para için bu işlere atılmaman gerekli, emin ol bu işi para için yapanlar çıkıp "ben neden iş bulamıyorum?" diyor ileride.

Benim tavsiyem İngilizcen varsa Fiverr, her türlü daha mantıklı bir pazar.

İngilizcem az çok var işte kodlama ile neredeyse hiç bilgim yok ama tema yapmayı biliyorum kendi imkanlarımlada ücretsiz eğitim setleri izliyorum araştırmalar falan bir de ben bu işi ilk olarak zevk için ve ihtiyaçlarım için yaptım sonradan şu aralar sıkışığım biraz para lazım gelir kaynağı arıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı