Fiverr'da translate yaparak nasıl para kazanılır?

Daha fazla  
15 yaşındayım Fiverr'da translate yaparak para kazanmak istiyorum nasıl yaparım? Hesap nasıl açarım ilan oluştururken nelere dikkat etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
15 yaşındayım Fiverr'da translate yaparak para kazanmak istiyorum nasıl yaparım? Hesap nasıl açarım ilan oluştururken nelere dikkat etmeliyim?
Çok detaylı bir şey yok hesap için velinin numarısını ve banka bilgilerini vs. verirsen senin iiçin daha iyi olur ilan oluştururken küçük resimlerini özenle seç hatta mümkünse kendin yap bende freelancerım ama bionlukta yapıyorum ben

Çok detaylı bir şey yok hesap için velinin numarısını ve banka bilgilerini vs. verirsen senin iiçin daha iyi olur ilan oluştururken küçük resimlerini özenle seç hatta mümkünse kendin yap bende freelancerım ama Bionluk'ta yapıyorum ben.

Peki gerçekten hatrı sayılır bir para kazanılıyor mu?

Peki gerçekten hatrı sayılır bir para kazanılıyor mu?
önce bi 5 - 10 tane müşteri çekmen lazım ilk müşterileri ben çok zor buldum eğer müşterileri çok iyi bir şekilde kazanırsan devamı geliyor. ondan sonra hep önerilenlere vs. çıkıyorsun o zaman translate için biçtiğin parayı artırırsan iyi para kazanıyorsun fakat translate'i çok fazla kişi yapıyor bu yüzden para kazanman zor olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı