Çözüldü Fixing (C:) ekranı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

403329

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Merhaba, bilgisayar dondu reset tuşundan kapattım. Şu an böyle neden bir bir artıyor?

Sonuç:
Bilgisayar açıldı, bir problem yok şu an, yapmam gereken bir şey var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20210710_025439.jpg
    IMG_20210710_025439.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayar dondu reset tuşundan kapattım. Şu an böyle neden bir bir artıyor?

Sonuç:
Bilgisayar açıldı, bir problem yok şu an, yapmam gereken bir şey var mı?
Ayrıca olay yöneticisinden ne hatası ve ne kadar hata aldığınıza bakabilir misiniz?

Nasıl açmayı bilmiyorsanız mini rehber yaptım.

Gosterilen sayfaya gelmek için ilk arama kısmına olay yoneticisi yaz sonra gosterilen oklara sırası ile tıkla.
WhatsApp Image 2021-07-10 at 06.26.59.jpeg

3. Numaralı okun gosterdiği yazı yanlışlık ile üstünden geçmişim düzey yazıyor orada.

Bad Sector Nedir? Nasıl Tespit Edilir? Ayrıca bu konuya bakmanızı öneririm Bad sector olma ihtimali çok yüksek.

Ayrıca olay yöneticisinden ne hatası ve ne kadar hata aldığınıza bakabilir misiniz?

Nasıl açmayı bilmiyorsanız mini rehber yaptım.

Gosterilen sayfaya gelmek için ilk arama kısmına olay yoneticisi yaz sonra gosterilen oklara sırası ile tıkla.
Eki Görüntüle 1102421

3. Numaralı okun gosterdiği yazı yanlışlık ile üstünden geçmişim düzey yazıyor orada.

Bad Sector Nedir? Nasıl Tespit Edilir? Ayrıca bu konuya bakmanızı öneririm Bad sector olma ihtimali çok yüksek.

Hocam bunlar var;

Dosya Ekleri

• Screeenshot.PNG
    Screeenshot.PNG
    43,3 KB · Görüntüleme: 52
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı