Fixing Stage 1 Çok Uzun Sürüyor

• Konuyu başlatan ecHo5
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 7.947

ecHo5

Hectopat
Merhabalar, sabah elektrikler gidip geldi. Bilgisayarı tekrar açtığımda bu hata ile karşılaştım. Hatanın ne olduğunu biliyorum ama 5 saniyede 1 ilerliyor. 30 dk.da falan bu duruma geldi. Hızı normal mi?

16166591935212095910883245351965.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam HDD ise okuma yazma hızları çok düşmüştür (HDD'nin ömrü dolmuş) yeni bir SSD veya HDD alma zamanı gelmiş.)
Bu arada beklemek istiyorsan bekliyebilirsin ben 500GB HDD için 4 hafta bekledim fakat açıldıktan sonra ara sıra yeniden bu ekran görünüyor en iyisi yeni depolama birimi almak.

Artı -1 Eksi
Sist.

Disk HDD ise kararsız sektörleri olabilir. Bunlar yavaş okunur ya da hiç. Bu yüzden yavaş ilerliyor olabilir. Sistemi yeniden başlatıp disk kontrolünü geçebilirsiniz. Sistemde SSD varsa marka ve modelini söyleyiniz.

Sistemde SSD kullanıyorum HDD'yi sadece fazladan yer verdiği için kullanıyordum Kingston A400 240 GB.
Hocam HDD ise okuma yazma hızları çok düşmüştür (HDD'nin ömrü dolmuş) yeni bir SSD veya HDD alma zamanı gelmiş.)
Bu arada beklemek istiyorsan bekliyebilirsin ben 500GB HDD için 4 hafta bekledim fakat açıldıktan sonra ara sıra yeniden bu ekran görünüyor en iyisi yeni depolama birimi almak.

Hocam Windows falan sistemde SSD de kurulu HDD'yi fazladan yer verdiği için kullanıyordum anakarttan kablosunu çıkarıp SSD'yi kullanmayı deneyeceğim.

Merhabalar, sabah elektrikler gidip geldi. Bilgisayarı tekrar açtığımda bu hata ile karşılaştım. Hatanın ne olduğunu biliyorum ama 5 saniyede 1 ilerliyor. 30 dk. Da falan bu duruma geldi. Hızı normal mi?

Eki Görüntüle 939868

HDD'nin SATA kablosunu anakarttan çıkardım SSD de sorunsuz kullanıyorum.
E diskini kontrol ediyormuş. E diski HDD'iniz olabilir.
Evet ayarlarken hhd yi E ssd yi C olarak ayarlamıştım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı