Fixing stage C hatası

380054

Hectopat
Bilgisayarda BlueStacks'ı açmıştım sonra bilgisayar takıldı bir süre bekledim ama geçmedi. Kapatma tuşuna basılı tutarak kapattım açtığımda böyle bir ekran çıktı karşıma. Beklesem açılırım kendi yoksa bir şey yapmalı mıyım?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    154,3 KB · Görüntüleme: 192
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi de açıldıktan yaklaşık 20sn sonra kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diyor 3 kez açtım aynı.
( Bu sefer kapanmadı sürücü hatalarını onarmak... Diye bir bildirim geldi yeniden başlat diyor )

Şimdi de açıldıktan yaklaşık 20sn sonra kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diyor 3 kez açtım aynı

Güvenli modda açmayı deneyin. Eğer tekrar aynı sorunla karşılaşırsanız bluestaks yüklediğiniz tarihin öncesine sistem geri yükleme yapın.

Bilgisayar doğru kapatılmadığından diskte tarama yapıyor. Bu ekrana gelmeden önce 5 saniye içerisinden geçebilirdiniz. Sorun yok işlem sonrası bilgisayar açılıcaktır.

Her seferinde bunu yapmasını istemiyorum 🙁 yardımcı olur musunuz.
Güvenli modda açmayı deneyin. Eğer tekrar aynı sorunla karşılaşırsanız bluestaks yüklediğiniz tarihin öncesine sistem geri yükleme yapın.
Yapmayı bilmiyorum 🤷🏼‍♂️

Her seferinde bunu yapmasını istemiyorum 🙁 yardımcı olur musunuz?

Yapmayı bilmiyorum 🤷🏼‍♂️

Bilgisayar açıldıktan sonra 20 saniye sonra mavi ekran veriyorsa, açılır açılmaz başlata girip Shift tuşuna basarak yeniden başlat deyin. Açılan ekranda sorun gider- gelişmiş seçenekle- sistem geri yükleme basın bluestaks yüklediğiniz tarihin öncesine sistem geri yükleme yapın

Bilgisayar açıldıktan sonra 20 saniye sonra mavi ekran veriyorsa, açılır açılmaz başlata girip Shift tuşuna basarak yeniden başlat deyin. Açılan ekranda sorun gider- gelişmiş seçenekle- sistem geri yükleme basın bluestaks yüklediğiniz tarihin öncesine sistem geri yükleme yapın.

Geri yükleme yapmayı bilmiyorum.
Edit: pardon düzgün okuyamamışım anlatmışsınız zaten
Bilgisayar açıldıktan sonra 20 saniye sonra mavi ekran veriyorsa, açılır açılmaz başlata girip Shift tuşuna basarak yeniden başlat deyin. Açılan ekranda sorun gider- gelişmiş seçenekle- sistem geri yükleme basın bluestaks yüklediğiniz tarihin öncesine sistem geri yükleme yapın.

İlk ne yapacağımı daha ayrıntılı anlatır mısınız artık kapanmıyor zaten.

Geri yükleme yapmayı bilmiyorum.
Edit: Pardon düzgün okuyamamışım anlatmışsınız zaten

İlk ne yapacağımı daha ayrıntılı anlatır mısınız artık kapanmıyor zaten.

Eğer kapanması için sınır yoksa daha rahat yapabiliriz. 20H2 sürümünü kullanıyor iseniz masaüstünden bu bilgisayar sağ tık ile özellikler deyin. Daha sonra açılan sekmede sağ tarafta gelişmiş ayarlarına basın açılan ekranda yukarıdaki başlıklarda sistem korumasına basın ve sistem geri yüklemeye basın eğer önerilen ayarlarda Blue Staks'ı yüklediğiniz tarihin öncesiyse önerilen olarak geri yükleyin sonraysa farklı yüklemden öncesine alıp geri yükleyin

Dosya Ekleri

• Screenshot_104.png
    Screenshot_104.png
    3,5 KB · Görüntüleme: 137
  • Screenshot_105.png
    Screenshot_105.png
    7,7 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_106.png
    Screenshot_106.png
    2,5 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_107.png
    Screenshot_107.png
    4,8 KB · Görüntüleme: 137
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı