FixNet vs MerkürNet

Geforce Mx130

Kilopat
Halihazırda 100Mbps Netspeed kullanıyorum. Hem saldırı durumunda ping yükselmesi, fiyatın 600 lirayı geçmesi nedeniyle değiştireceğim. Netspeed grubunda bu iki firmaya geçenler olmuş fiyatları makul geldi. Sizce hangisi daha stabil performans verir? Hangisinin müşteri hizmetleri daha iyidir?
FixNet - Fiber Internet 12Ay sabıt 470.
Merkür’e İlk Adım – Merkür Net 31 Ocağa kadar yani 5 ay 370TL.

Yeni TurkNet'den FixNet'e geçtim. Yurt dışı ping değerlerinde bir değişiklik olmadı. Ama LoL TR de 4msden 12 ms e çıktı. Büyük bir fark değil ama Edirne'ye yakın bir yerde yaşamıyorsanız FixNet biraz 2.planda olmalı.(İstanbul'da yaşıyorum)

Yeni TurkNet'den FixNet'e geçtim. Yurt dışı ping değerlerinde bir değişiklik olmadı. Ama LoL TR de 4msden 12 ms e çıktı. Büyük bir fark değil ama Edirne'ye yakın bir yerde yaşamıyorsanız FixNet biraz 2.planda olmalı.(İstanbul'da yaşıyorum)
Hocam fiyat açısından FixNet daha iyi gelmişti. Kayseri'de yaşıyorum çok değişir mi acaba 15 alıyorum şuanda.

Hocam Kayseri de yaşıyorsanız FixNet'e geçmeyin. Merkür net i hiç kullanmadım bilmiyorum. Önerim Millenicom, Kablonet veya Türk Telekom'a geçmeniz. Anadolu'da yaşayanlar için genelde Türk Telekom önerilir. Fiyatı tuzlu değilse en iyisi Türk Telekom geçin. Ya da Kayseri de yaşayan başka internet kullanıcılarına sorun.

Hocam Kayseri de yaşıyorsanız FixNet'e geçmeyin. Merkür net i hiç kullanmadım bilmiyorum. Önerim Millenicom, Kablonet veya Türk Telekom'a geçmeniz. Anadolu'da yaşayanlar için genelde Türk Telekom önerilir. Fiyatı tuzlu değilse en iyisi Türk Telekom geçin. Ya da Kayseri de yaşayan başka internet kullanıcılarına sorun.
Hocam ben kendi internetimden memnunum ama fiyat biraz fazla gibi geldi bana 650TL.

O zaman Millenicom iyidir hocam. Fiyatı da makul. Millenicom geçin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı