Fiyat performans ev interneti önerisi

Şöyle düşünelim kurulum ücreti şöyle yansıyor 6 ay x ₺200 yani 6 ay boyunca faturaya ek 200TL ekleniyor. Bunu da peşin ödemeye dahil ederler mi bilmiyorum onu da sormanız gerek tabii. Normalde 7200/3 yapıp ayda 2400 ödemeniz gerekiyor.
Hocam merhaba, TurkNet ev interneti başvurusunu yaptık. 444 88 75 numarasından yaptık; ama bir şüphelendim, numara onların mı bilmiyorum. Daha önce hiç online başvuru yapmadık çünkü. Dolandırılmamışızdır inşallah. Kampanya, 12 ay peşin + 6 ay ücretsiz + arkadaş kodu ile +1 ay; yani toplam 19 ay ediyor, müşteri hizmetlerinin dediğine göre. Yanıltmazlar umarım. E-Devlet başvurusu, kimlik yükleme, bankadan giriş gibi işlemleri yaptık. Kurulum günü seçtik, yarın gelecekler.

Cayma bedelini ise anlamadım. Türk Telekom’dan geçişte 1.400 TL gibi bir ücret çıkıyor; onu kendilerinin ödeyeceğini söylediler. ‘Cayma bedelini TT’ye ödeyin, sonra uygulamadan faturayı yükleyin’ gibisinden konuştular. Şimdi 7.200 TL’den kesilecek ya, 6.800 TL’ye düşmüyor mu? Yani bana 1.400 TL geri mi verecekler, anlamadım.

Hocam merhaba, TurkNet ev interneti başvurusunu yaptık. 444 88 75 numarasından yaptık; ama bir şüphelendim, numara onların mı bilmiyorum. Daha önce hiç Online başvuru yapmadık çünkü. Dolandırılmamışızdır inşallah. Kampanya, 12 ay peşin + 6 ay ücretsiz + arkadaş kodu ile +1 ay; yani toplam 19 ay ediyor, müşteri hizmetlerinin dediğine göre. Yanıltmazlar umarım. e-Devlet başvurusu, kimlik yükleme, bankadan giriş gibi işlemleri yaptık. Kurulum günü seçtik, yarın gelecekler.

Cayma bedelini ise anlamadım. Türk Telekom'dan geçişte 1.400 TL gibi bir ücret çıkıyor; onu kendilerinin ödeyeceğini söylediler. ‘cayma bedelini TT'ye ödeyin, sonra uygulamadan faturayı yükleyin' gibisinden konuştular. Şimdi 7.200 TL'den kesilecek ya, 6.800 TL'ye düşmüyor mu? Yani bana 1.400 TL geri mi verecekler, anlamadım.

1400TL faturaya ek indirim olarak yansıtılıyor peşin olarak size vermiyorlar o ücreti. Aylık indirim olarak yansıtıyorlar. 444 88 75 de evet TurkNet'in kendi telefon numarası sıkıntı yok. Gerçekten çok güzel kampanya yakalamışsınız 7 ay ücretsiz.

1400TL faturaya ek indirim olarak yansıtılıyor peşin olarak size vermiyorlar o ücreti. Aylık indirim olarak yansıtıyorlar. 444 88 75 de evet TurkNet'in kendi telefon numarası sıkıntı yok. Gerçekten çok güzel kampanya yakalamışsınız 7 ay ücretsiz.
Hocam yani 7200 TL'den mı indirecekler yoksa fiili bir indirim mı söz konusu ChatGPT dediğine göre fiiliymiş.

Bu soruların cevabını maalesef bilmiyorum çünkü bu tarz bir işlem yapmadım. Bunları arayıp sormanız gerekiyor. Ayrıca dönemsel olarak bile değişiyor şartlar koşullar. Mesela önceden ücretsiz kampanya varken peşin ödeme yaptırmıyordu kampanyanın bitmesini bekletiyordu.

Bu soruların cevabını maalesef bilmiyorum çünkü bu tarz bir işlem yapmadım. Bunları arayıp sormanız gerekiyor. Ayrıca dönemsel olarak bile değişiyor şartlar koşullar. Mesela önceden ücretsiz kampanya varken peşin ödeme yaptırmıyordu kampanyanın bitmesini bekletiyordu.
Anladım yine de çok teşekkürler gelişme olursa yazarım bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı