Fiyat Performans Modem Tavsiyesi

Theodore34

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba şuan Huawei HG630a modemi kullanıyorum. TTNET'in verdiği bir modem. Yaklaşık 5-7 yıldır bu modemi kullanmaktayım. Modem durduk yere Wifi çekim sorunu yaşattı. Ancak dibindeyken sağlıklı şekilde bağlanabiliyordum fakat bir zaman sonra kendiliğinden geçti. Şimdi yine aynı sorun oldu. Çok pahalı olmayan geleceğe yönelik yeni teknolojileride destekleyen mümkün olduğunca uygun bir modem istiyorum fakat performanstanda ödün vermesin kısacası fiyat performans bir modem istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba şuan Huawei HG630a modemi kullanıyorum. TTNET'in verdiği bir modem. Yaklaşık 5-7 yıldır bu modemi kullanmaktayım. Modem durduk yere Wifi çekim sorunu yaşattı. Ancak dibindeyken sağlıklı şekilde bağlanabiliyordum fakat bir zaman sonra kendiliğinden geçti. Şimdi yine aynı sorun oldu. Çok pahalı olmayan geleceğe yönelik yeni teknolojileride destekleyen mümkün olduğunca uygun bir modem istiyorum fakat performanstanda ödün vermesin kısacası fiyat performans bir modem istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Tp link..

Merhaba,

Sorununuzun kaynağı başka olabilir, bulunduğunuz yerde çok fazla kablosuz sinyal varsa eğer bu sinyaller birbirlerini olumsuz olarak etkilerler. Bu sorunu aşmak kolay olmayabilir veya uygun fiyatlı ürünlerle bu sorunun altından kalkamayabilirsiniz.

Bulunduğunuz yerde kaçtane kablosuz ağ var ve kanal kirliliğini görmek için : Android telefonunuzdan veya pcnizden "inssider" programı ile etraftaki kablosuz ağları ve boş kanalları bulmaya çalışın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı