Fiyat performans PS5 Önerisi

furkii06

Hectopat
Daha fazla  
Fiyat listeleyen sitelerden seçim yaparak 23.300 TL'ye PS5 Slim Digital, 1TB, tek oyun kollu buldum lakin ürünü değerlendiren ya da yorum atan yok. Önerilere açığım. İlk defa PS alacağım Digital ve Standart arasındaki farkı bilmiyorum.

Fiyat listeleyen sitelerden seçim yaparak 23.300 TL'ye PS5 Slim digital, 1TB, tek oyun kollu buldum lakin ürünü değerlendiren ya da yorum atan yok. Önerilere açığım. İlk defa PS alacağım digital ve standart arasındaki farkı bilmiyorum.

Ne tür oynayacaksın mesela bazıları alıp sadece FIFA oynuyor öyle mi yapacaksın ona göre öneri verelim.

Dijital versiyonsa sorunlu değilse al bence ben alacak olsam alırdım ama ben bilgisayarcıyım 😅 ama alınır gibi o fiyata karar sizin şimdiden hayırlı olsun
Güvenilir satıcı lazım bana, onun için konu açtım. Bilinen sitelerde satıcılar farklı olunca insan tereddüt ediyor.

GTA 6 için alıyorum aslında. 2 sene PC' ye çıkmasını beklememek için ama FIFA, Fortnite, Rocket League oynanabiliyorsa oynarım.
Fifa Fortnite ve Rocket League tabii ki oynanabiliyor konsolda varlar. Gta 6 için alıyorsan ve bütçeniz Ps5 Pro'ya yetmiyorsa eğer tavsiyem Ps5 slim standart edition yani disk sürücüsü olan modeli alın. Gta 6 çıktığında da oyunu fiziki şekilde CD olarak alın. Çok ileride oyundan sıkılınca satıp elden çıkarırsınız. Bu durumda dijitale verdiğiniz paradan daha uyguna oyunu oynamış olursunuz. Forumda çok yeni konular var. Nereden satın alabilirim diye. İsterseniz bir onlara da bakın fikir oluşturur. Onun haricinde İstanbul Ankara gibi bir yerdeyseniz bir konsol dükkanından kendiniz görerek alın. Değilseniz benim bildiğim İncehesap sitesi üzerinden satın alabilirsiniz. Orası güvenlidir. Birde Nethouse ve fly technology adlı satıcılar da övülüyordu bir ara onlara da bakabilirsiniz. Ama onlardaki son durum nedir iyi midir kötü müdür bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yazabilirse arkadaş için fikir olur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı