Birkaç yıl götürecek, mümkünse 128GB, kamerası memnun kalınabilecek kadar güzel olan, yazılımı düzgün olan ve oyun için uygun bir telefon arıyorum. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz en iyi telefonlar nedir?
Birkaç yıl götürecek, mümkünse 128 GB, kamerası memnun kalınabilecek kadar güzel olan, yazılımı düzgün olan ve oyun için uygun bir telefon arıyorum. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz en iyi telefonlar nedir?
S20 fe.Birkaç yıl götürecek, mümkünse 128GB, kamerası memnun kalınabilecek kadar güzel olan, yazılımı düzgün olan ve oyun için uygun bir telefon arıyorum. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz en iyi telefonlar nedir?
Kameradan memnun kalmaz.A34 5G.
Böyle bir kriter belirlememiştim ancak, çoğunlukla telefonu en fazla yoran oyunlardan biri olan PUBG Mobile tarzı oyunları rahatça oynatırsa güzel olur.Hangi oyunda kaç FPS istiyorsunuz?
Kısaca memnun kaldığınız ve sevmediğiniz özelliklerinden bahsederseniz çok memnun olurum.S20 FE öneririm. Kendim kullanıyorum sorularınız varsa cevaplarım.
S20 FE direkt her ayarı 60 FPS açıyor. UHD dışında. UDH'yi de 45-50 FPS oynatıyor.Böyle bir kriter belirlememiştim ancak, çoğunlukla telefonu en fazla yoran oyunlardan biri olan PUBG Mobile tarzı oyunları rahatça oynatırsa güzel olur.
Sevmediğim özelliği tasarımı biraz geride kalmış bir tasarım ama ele oturuşu,boyutu güzel, birde parlaklığını kendisi kısıyor ve güneş altında bir tık yetersiz kalabiliyor direkt güneş altındaysanız. Onun dışında gayet iyi bir kamera performansı ve oyun performansı yaşatıyor size.Böyle bir kriter belirlememiştim ancak, çoğunlukla telefonu en fazla yoran oyunlardan biri olan PUBG Mobile tarzı oyunları rahatça oynatırsa güzel olur.
Kısaca memnun kaldığınız ve sevmediğiniz özelliklerinden bahsederseniz çok memnun olurum.
2K daha koyarsanız S20 FE.Birkaç yıl götürecek, mümkünse 128GB, kamerası memnun kalınabilecek kadar güzel olan, yazılımı düzgün olan ve oyun için uygun bir telefon arıyorum. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz en iyi telefonlar nedir?
Ancak, çoğunlukla telefonu en fazla yoran oyunlardan biri olan PUBG Mobile tarzı oyunları rahatça oynatırsa güzel olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.