Fiyat/performans telefon önerisi

Hocam S23U kullanicisiyim, ablamda S24U var yani o telefona da hakimim.
S24U ilk çıktığında kronik ekran sorunlarıyla çıkmıştı (forumlarda bakabilirsin) şimdi ne durumdadir bilmem o yüzden herkes S23U öneriyordu. S23U ve 24U arasinda major fark birisi gen2 birisi gen3 işlemci olmasi onun dışında büyük bir fark yok 24U'da hatta düz ekrana geçtiler edge'i bırakıp

S23U için şu anda tek şikayetim sarj olabilir (muhtemelen 24u için de odur) onun dışında ne bir sistem bugı ne de bir kasma yaşadım.

Ömür konusunda gelince S24U'nun 7 yıl güncelleme garantisi var 23U ise 4/5 yıldı fakat bu sadece alacağı güncelleme desteği tabii yoksa 4 yil sonra telefon çöp olacak diye bir şey yok sonuçta içindeki işlemci gayet iyi bir işlemci ve amiral gemisi bir telefon 12/256 versiyonunu öneririm uzun kullanimda ramın yüksek olmasi önemli bir avantaj olur.

Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz, iyi forumlar
Hocam değerli yorumunuz için sağolun aydınlandım. Peki kaç sene götürür tahminen? Bir de Ram 8 sıkıntı yaratır mı ultra versiyonda 12 ram yok galiba çünkü. 45k fiyatta önerebileceğiniz daha iyi bir telefon var mı?

Samsung önceliğim s serisi düşünüyorum s serisinden S23 Ultra düşünüyorum. Sizce fiyatına değer mi? Kaç sene götürür? Başka öneriniz varsa Samsung'ya da Apple bekliyorum.

Eğer kameranın o kadar iyi olmasına gerek yok derseniz daha güçlü ve daha fazla güncelleme artısıyla S24+ derim. Bir de ekranı düz olduğundan koruması daha kolay ve 2600NIT galan gibi bazı artıları daha var.

Hocam değerli yorumunuz için sağolun aydınlandım. Peki kaç sene götürür tahminen? Bir de Ram 8 sıkıntı yaratır mı ultra versiyonda 12 ram yok galiba çünkü. 45k fiyatta önerebileceğiniz daha iyi bir telefon var mı?
Evet haklısınız TR garantili olanlari 8GB Ramlıymış, YD düşünürseniz 12/256 mevcut.

Hocam kaç yıl götürür sorusuna gelirsek bu tamamen sizin kullanımınıza bağlı yani özenle kullanılırsa (nedir bu özenle kullanma; sarjda oynanılmazsa, sürekli full parlaklıkta kullanilmazsa veya sürekli ağır oyunlar oynanmazsa vs.) çok uzun süre kullanirsiniz
Örneğin Samsung S7edge telefonu günümüzde hala kullanıp dert yakinmayan bir tanıdığım var :)

Peki bu fiyatta uzun ömürlü daha iyi öneriniz var mı? Yoksa alıyorum bu telefonu.

Peki bu fiyatta uzun ömürlü daha iyi öneriniz var mı? Yoksa alıyorum bu telefonu.
S23U için diyorsanız o bütçelerde alınabilecek en iyi telefon bence. Telefon ele alındığında premium hissiyati veriyor. Xiaomi veya diğer Realme, Honor gibi markalar önermek istemiyorum henüz stabil oturmuş bir yazılımları bile yok. Fakat şunlari unutma, edge ekran olduğu için ekran koruyucu sıkıntısı çekebilirsin (MediaMarkt'taki bire bir uyuyor ama pahalı) ikincisi, telefon büyük ve köşeleri oval olmadığı için daha büyük gibi hissetiriyor telefon cepte falan rahatsiz edebilir, bunlari da bilmen iyi olabilir :)

S23U için diyorsanız o bütçelerde alınabilecek en iyi telefon bence. Telefon ele alındığında premium hissiyati veriyor. Xiaomi veya diğer Realme, Honor gibi markalar önermek istemiyorum henüz stabil oturmuş bir yazılımları bile yok. Fakat şunlari unutma, edge ekran olduğu için ekran koruyucu sıkıntısı çekebilirsin (MediaMarkt'taki bire bir uyuyor ama pahalı) ikincisi, telefon büyük ve köşeleri oval olmadığı için daha büyük gibi hissetiriyor telefon cepte falan rahatsiz edebilir, bunlari da bilmen iyi olabilir :)
Sağolun aldım inşallah memnun kalırız. 😀

Hayırlı olsun hocam, keyifle kullanmalar dilerim, aramıza hoş geldiniz 😃
Hocam bir sorum daha olucak bilgilerim bozuk olan telefonda, bildiğiniz gibi bilgileri eski telefondan aktarabiliyoruz. Tamir etmem zorunlu mu bilgileri aktarmak için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı