Fiyat performans whey protein önerisi

Arkadaşlar ben spor salonuna 5-6 aydır gidiyorum, hayatımda ilk defa protein tozu alacağım. 1000 TL civarında bir bütçem laktoz intoleransı gibi sağlık sorunlarım yok izole falan olmasına gerek yok, aminoasitleri yerinde sulu çikolata olmayan, sizce hangi marka protein tozu almalıyım? Bir de ayrıca kreatin kullanımını önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Marka olarak genelde HIQ öneriliyor tadı ve aromasından dolayı. Kreatin yeni başlayacaksan günde 2 gram civarı alman lazım, aldığın vaktin önemi yok. Önerirmisin dersen gerçekten büyük bir vücuda sahip olmak istiyorsan bence kullanılabilir, ama tabii fazlası sağlık sorunlarına yol açabilir.

Marka olarak genelde HIQ öneriliyor tadı ve aromasından dolayı. Kreatin yeni başlayacaksan günde 2 gram civarı alman lazım, aldığın vaktin önemi yok. Önerirmisin dersen gerçekten büyük bir vücuda sahip olmak istiyorsan bence kullanılabilir, ama tabii fazlası sağlık sorunlarına yol açabilir.
Peki Protein tozsuzda protein tozunun etkisi biraz daha fazla tavuk ve yumurtayla kapatılabilinirmi ? Zaman olarak bir darlığım yok o yüzden protein tozuna yatırım yapmak yerine Pre Workout ve Kreatin almak daha mantıklı geliyor

Peki Protein tozsuzda protein tozunun etkisi biraz daha fazla tavuk ve yumurtayla kapatılabilinirmi ? Zaman olarak bir darlığım yok o yüzden protein tozuna yatırım yapmak yerine Pre Workout ve Kreatin almak daha mantıklı geliyor
Protein tozu zaten genellikle gün içinde protein açığını kapatamayan kişiler tarafından kullanılıyor. Bir süre kullanmadan başla, sonrasında sıkıntı olursa satın alırsın. Bu arada proteinocn'da 900 TL'ye 400gr. protein tozu, 120gr. kreatin, 120gr. bcaa ve shaker paket olarak satılıyor uygunsa bakabilirsin başlangıç için.

Bimde ProteinOcean'ın 1 kiloluk kutusu 700 lira. Ben bugün onu alıcam fiyatıda gayet iyi.

Merhaba ben araştırdım ekonomik protein tozlarını ve Proteinocean açık ara en uygunu ve en çok protein içereni, ülkemizdeki çoğu kişide bunu tercih ediyor ekonomik olduğu için. Bim marketinde şuan 750 gramı 700 lira hesaplayınca 1 gramı 93 kuruşa denk geliyor yani bir ölçek 25 gram için 23.25 liraya denk geliyor. Bir de Proteinocean'ın kendi sitesinde 400 gramlık protein tozu 650 lira yani gram= 1.625 lira oluyor 25 gram yani bir ölçekte 40.625 liraya denk geliyor. Aynı markanın 1.6 kiloluk ürününün fiyatı 2000 lira bununda 25 gramı 31.25 liraya denk geliyor. Yani şuan Bim market zincirinde satılan türü çok avantajlı. 25 gramın içinde 19. küsür gram protein var buda iyi denecek bir rakam. Diğer markalarında ürünleri var ama onlar servis başına fiyatı fazla. Ben Bim mağazasındakini aldım bugün ve 23.25 lira bir servis için bence iyi fiyat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı