Fiziğimden memnun değilim

SKRAPY

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaşım 15 liseye yeni geçtim okulun başlarında sosyal ve psikolojik sorunlar çekiyordum buradaki abilerim sağ olsun yardım ettiler kimseye anlatmadan kendi kendime hallettim arkadaşlar edindim. Şimdi gelelim konuya. Arkadaşlar boyum 164 kilomda 53-54 galiba boyum kısa sınıftaki herkesten kısayım kol bakımından siniftakilere oranla çok güçlüyüm boy kilosu benden çok daha fazla olan arkadaşlarımı bilek güreşinde rahatlıkla yeniyorum bileğim daha kuvvetli biri haric. Neyse ancak ben yeterince iri değilim boyumdan da şikayetçiyim. Evde dambıllarımla çalışıyorum genellikle kol ağırlıklı ama hem göğsüm genişlesin hem de boyum uzasın istiyorum benden kat ve kat güçsüz kişiler olası kavgada beni yerden yere vurur. Yaşıtlarımdan sadece bir kisi beni okulda bilek güreşinde yenebiliyor gogsüm genişlesin ve boyum uzasın istiyorum ne yapmaliyim? Özellikle boy büyük problem açıkçası artık boyum yüzünden utanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
164 fazla kısa değil mi uzamaz mıyım veya uzamayı hızlandıracak bir çözüm yok mu?

Boyunun kaç olacağını kimse bilemez. Ancak 15 yaşındaki birinin boy uzamasının duracağını sanmam. Belki bir anda boy atabilirsiniz ki kendim yaşadım. 150'den anında 170'e çıktım ve hala daha hızlıca uzuyorum.

Boyunun kaç olacağını kimse bilemez. Ancak 15 yaşındaki birinin boy uzamasının duracağını sanmam. Belki bir anda boy atabilirsiniz ki kendim yaşadım. 150'den anında 170'e çıktım ve hala daha hızlıca uzuyorum.

Ailemde kısa değil aslında annem kısa ama dayılar amcalar uzun ağabeyim ortalama ben 174-176 falan olsam yeter peki göğüs genişletmek için ne yapabilirim ağırlık kaldırmak boyum uzamasını zorlaştırır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı