Fizik 1'de deney raporu nasıl yazılabilir?

WILL BYERS

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Austin, TX
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1050 TI
İntel i5-3470
8+8 RAM
1 TB TOSHİBA HDD
500 GB SEAGATE HDD
240 GB SANDISK SSD
120 GB JAMESDONKEY SSD
Arkadaşlar, üniversiteye ek tercihlerle yerleştiğim için Fizik dersindeki Deney 0 ve Deney 2’yi kaçırdım. Sınıftakiler raporları çoktan teslim etmişler; hatta deneyleri video olarak izliyorlarmış. Bugün hocaya bir öğrenci, ek tercihlerle gelen öğrencilerin Deney 0 ve Deney 2’yi teslim etmek zorunda olup olmadığını sordu. Hoca da "Evet, geçmiş verilerden yararlanarak yapacaksınız." dedi.
"Geçmiş veriler," diğer öğrencilerin topladığı verileri kastediyor olmalı; ancak hiçbir öğrenci kendi yaptığı raporu paylaşmak istemiyor. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim?
İnternetten kendim deney videolarını izleyerek bir şeyler yapmayı düşünüyorum ama ortalama bir deney raporu kaç sayfa oluyor bilmiyorum. Bu durumu daha önce yaşayanlar bana yardım edebilir mi?

Derse gelen aras-gor e sorsan daha iyi olur. Havuz lab larinda 1 tane sayfa doldurup veriliyor, havuz degil bolum labi ise bayağı repor yaziyorsun, ozet- giris- gelisme- sonuç seklinde.
Derse gelen aras-gor e sorsan daha iyi olur.

Derse gelen aras-gor e sorsan daha iyi olur. Havuz lab larinda 1 tane sayfa doldurup veriliyor, havuz degil bolum labi ise bayağı repor yaziyorsun, ozet- giris- gelisme- sonuç seklinde.
Derse gelen aras-gor e sorsan daha iyi olur.
Aras-gor nedir?

Yani bugün gördüğüm kadarıyla raporlar genellikle 5-7 sayfa arasındaydı. teorik bilgi, deneyin yapılışı, adımları, veri analizi, sonuç yorum ve föyde verilen soruların cevapları vesaire var. Bu raporlar el yazısıyla mı yazılıyor.

Fizik bölümü mu okuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…