WILL BYERS
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- GTX 1050 TI
İntel i5-3470
8+8 RAM
1 TB TOSHİBA HDD
500 GB SEAGATE HDD
240 GB SANDISK SSD
120 GB JAMESDONKEY SSD
Arkadaşlar, üniversiteye ek tercihlerle yerleştiğim için Fizik dersindeki Deney 0 ve Deney 2’yi kaçırdım. Sınıftakiler raporları çoktan teslim etmişler; hatta deneyleri video olarak izliyorlarmış. Bugün hocaya bir öğrenci, ek tercihlerle gelen öğrencilerin Deney 0 ve Deney 2’yi teslim etmek zorunda olup olmadığını sordu. Hoca da "Evet, geçmiş verilerden yararlanarak yapacaksınız." dedi.
"Geçmiş veriler," diğer öğrencilerin topladığı verileri kastediyor olmalı; ancak hiçbir öğrenci kendi yaptığı raporu paylaşmak istemiyor. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim?
İnternetten kendim deney videolarını izleyerek bir şeyler yapmayı düşünüyorum ama ortalama bir deney raporu kaç sayfa oluyor bilmiyorum. Bu durumu daha önce yaşayanlar bana yardım edebilir mi?
"Geçmiş veriler," diğer öğrencilerin topladığı verileri kastediyor olmalı; ancak hiçbir öğrenci kendi yaptığı raporu paylaşmak istemiyor. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim?
İnternetten kendim deney videolarını izleyerek bir şeyler yapmayı düşünüyorum ama ortalama bir deney raporu kaç sayfa oluyor bilmiyorum. Bu durumu daha önce yaşayanlar bana yardım edebilir mi?