Fizik karneyi çok etkiler mi?

Cutiee

Hectopat
Arkadaşlar haftada 2 saat fizik görüyorum ve 55 aldım(hoca kopya çekmediğim halde bu işlem nereden geldi diyerek sorumu kabul etmedi)acaba ne kadar etkiler?
Temel din = 100.
Peygamberimizin hayatı = 84.
Din kültürü ve ahlak bilgisi = 100.
Fizik = 55.
Matematik = 80.
İngilizce = 90.
Biyoloji = 70.
Kimya = 93.
Edebiyat = 71.
Beden ve müzik = 100.
Demokrasi = 65.
Sağlık = 65.
Not: Bu puanlara sözlü notu dahil değildir ve 2. sınavlarda 85 üstü puanlar alırsam hepsinden takdir alacağıma inanıyorum.

Arkadaşlar haftada 2 saat fizik görüyorum ve 55 aldım(hoca kopya çekmediğim halde bu işlem nereden geldi diyerek sorumu kabul etmedi)acaba ne kadar etkiler?
Temel din = 100.
Fizik = 55.
Matematik = 80.
İngilizce = 90.
Biyoloji = 70.
Kimya = 93.
Edebiyat = 71.
Beden ve müzik = 100.
Demokrasi = 65.
Sağlık = 65.
Not: Bu puanlara sözlü notu dahil değildir ve 2. sınavlarda 85 üstü puanlar alırsam hepsinden takdir alacağıma inanıyorum.
Çok etkilemez ancak sayısal seçeceksen ve fizik yapamıyorsan sıkıntı.

Temel din = 100.
Fizik = 55.
Matematik = 80.
İngilizce = 90.
Biyoloji = 70.
Kimya = 93.
Edebiyat = 71.
Beden ve müzik = 100.
Demokrasi = 65.
Sağlık = 65.

İnternette puan hesaplayan siteler var oradan bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı