giovanni3453
Picopat
Fizikte VIP fizik, kimya da benim hocam, geometri de kenan kara izliyorum bunlar yerine önerebileceğiniz başka kanal var mı? Yoksa bunlar iş görür mü? (TYT için)
Fiziklebarış ve meschemy Kimya'ya da bakabilirsin istersen. Anlatımları hem güzel hem de olabildiğince kısa tutarak anlatıyorlar.![]()
Vip fizik bana göre temel düzey kalıyor. Arkadaş derece istiyorsa farklı bir kanala bakabilir.fizik Dersi için:http://www.youtube.com/@VIPFIZIK
diğerleri için bi fikrim yok hangisi iyi ve akılda kalıcı anlatır bilemiyorum
VIP fizik bana göre temel düzey kalıyor. Arkadaş derece istiyorsa farklı bir kanala bakabilir.
Benim kimyam iyi diye benim hocam izliyordum. Öyle kendimi çok zorlamıyordum. Fizik için de aynı şekilde. Altuğ güneş ve Özcan Aykın izledim. Geometri için de Kenan Kara'nın biraz daha zor bir serisi vardı onu izledim ve arada bir EyüpB baktım. Ekstra olarak biyoloji için de Dr. Biyoloji kullandım.Fizikte VIP fizik, kimya da benim hocam, geometri de kenan kara izliyorum bunlar yerine önerebileceğiniz başka kanal var mı? Yoksa bunlar iş görür mü? (TYT için)
Yani benim sayısalım iyiydi o yüzden çok fazla bir kanal izlemedim ama buraya bakabilirsin. Belki ilgini çeken olur.İleri düzey bir kanal biliyorsan önerebilirsin.
Ben yazı yazmadım zaten senden önce. Sen vip fizik demişsin bende ona ithafen cevap vermişim.Ben yazarken kimsenin yazısı gözükmüyordu senden görerek yazmadım lütfen alıntını çekermisin
@Nami ben senden görerek yazmadım lütfe alıntını çekermisin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.