Fizik sınav notuma kopya girilmiş

Muson66

Femtopat
Daha fazla  
Evet kopya çekerken yakalandım.11. sınıfım fizik yazılısıydı hoca e-Okul'a k girmiş. Hocayı nasıl ikna ederim? Disiplinden nasıl yırtarım? İlk defa başıma böyle bir olay geliyor. Bir de fen lisesinde okuyorum özel okullarda sınavlar çok basit oluyor öğrenciler doğal olarak çok yüksek notlar alıyorlar. Bende OBP puanında onlardan geri kalmamak için kopya çektim çünkü çalışmamıştım. Bundan sonra düzenli olarak çalışacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Evet kopya çekerken yakalandım.11. sınıfım fizik yazılısıydı hoca e-Okul'a k girmiş. Hocayı nasıl ikna ederim? Disiplinden nasıl yırtarım? İlk defa başıma böyle bir olay geliyor. Bir de fen lisesinde okuyorum özel okullarda sınavlar çok basit oluyor öğrenciler doğal olarak çok yüksek notlar alıyorlar. Bende OBP puanında onlardan geri kalmamak için kopya çektim çünkü çalışmamıştım. Bundan sonra düzenli olarak çalışacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Geçmiş olsun yakalandıysan hocanın insafına kaldın arkadaşın dediği gibi. Ben dinde yakalanmıştım hoca 0 vermişti.

Yakalanmışsın ve K girmiş demek.

21-Much-Wow-Dog-Meme.jpg

Hiçbir şey yapamazsın. Git soğuk su iç. Özür dileyince düzeltecek birisi olsa oraya girmezdi.

Affetmesi imkansız gibi birşey, bir kere kopya çeken birine yeniden sınav yapamazlar, 20 falan da giremez çünkü o durumda 10 puanlık bilgisi olan kopya çekerken yakalanıp otomatik olarak 20 alır (mesela), sınavdan 0 almak ise otomatik olarak kopya çekmek anlamına gelir ve disiplin cezası gerektirir. Affetmesi için hocanın kendine iş çıkarması gerekir yani onun için de uğraşıp kendini yormaz.

Hocan onu muhtemelen değiştirmeyecek eğer insaflıysan ikna edip tekrar sınav yapar ondan aldığın notu girer.

Affetmesi imkansız, bir bardak soğuk su iç. Onun dışında bir daha da kopya çekme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı