Fiziksel kart olmadan sanal banka kartı oluşturulabilir mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Önemli bir durumdan dolayı IBAN'ı olan bir karta sahip olmam gerekiyor. 1 hafta boyunca fiziksel kartın gelmesini bekleyemeyeceğimden sanal kart oluşturmak aklıma geldi ama herhangi bir banka bunu destekliyor mu bilmediğimden size sormak istedim. Fiziksel kart almadan sanal kart oluşturabileceğim bir banka var mıdır?

Hepsinde oluşturulabiliyor diye biliyorum. İş bankası için garanti verebilirim kartımı yenilettiğimde oluşturmuştum.

İşBank ve Garanti'ye baktığımda fiziksel kart zorunluluğu istiyordu. Bu yüzden acaba istemeyen var mı diye sormak istedim.

Pardon ben yanlış anlamışım. Kartınızı yenilettiniz gibi düşündüm. Papara'da oluyor o şekilde işinize yarar mı bilmem.

Hepsinden açılıyor fakat hesabın açılması için size ait olan bir banka kartından 1 TL'lik para aktarma işlemi yapmanız gerekiyor.

10 dakikalık online görüşme ile açıyorlar.

Hesap oluşturup fiziksel karta başvurduktan sonra izin veriyordur belki. O şekilde denediniz mi? Biliyorsunuz artık görüntülü görüşmeyle müşteri olabiliyorsunuz.

Hepsinden açılıyor fakat hesabın açılması için size ait olan bir banka kartından 1 TL'lik para aktarma işlemi yapmanız gerekiyor.

10 dakikalık Online görüşme ile açıyorlar.

Telefonda NFC özelliği varsa ona da gerek kalmıyor direkt açılıyor.

10 dakikalık online görüşme ile açıyorlar.
Tam olarak anlayamadım sizi. Biraz daha açıklama şansınız var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…