Fiziksel karta başvurmadan sanal kart alınabilir mi?

Semih.42

Hectopat
Garanti bankası/işbankası/ziraat bank.
Bu üç bankadan biri ya da birden fazlasını kullanan arkadaşlaradır sorum.

Bu bankalarda hesap açacağım ama fiziksel kart almak istemiyorum. Mobil temassız ödeme veya QR işlemlerinde kullanmak için sanal kart açabilir miyim?

İlk defa hesap açacağım ve fiziksel kart istemiyorum.

Bu bankalarda hesap açacağım ama fiziksel kart almak istemiyorum. Mobil temassız ödeme veya QR işlemlerinde kullanmak için sanal kart açabilir miyim?

Muhtemelen evet. Müşteri hizmetleri daha detaylı bilgi verecektir.

İş bankasında bu seçenek var. Hatta size direkt soruyor fiziksel mi dijital kart mı istersiniz diye.

Bir tanıdığım iş bankasından kartsız hesap açmıştı. Sanal kartı sonradan siz kendiniz kuruyorsunuz. Tek yapmanız gereken kart talep kısmını üye olurken es geçmek.

İş bankasında dijital kart vardı. Fiziksel kart almadan sadece dijital kart talep edilebiliyordu.

Bir tanıdığım iş bankasından kartsız hesap açmıştı. Sanal kartı sonradan siz kendiniz kuruyorsunuz. Tek yapmanız gereken kart talep kısmını üye olurken es geçmek.
Teşekkürler.

İş bankasında dijital kart vardı. Fiziksel kart almadan sadece dijital kart talep edilebiliyordu.
Teşekkürler.

konuya youtubeden araştırdığım bilgilerle son noktayı koyuyorum.
1) işbankası maxsimum kredi kartına başvururken dijital kart mı fiziksel kart mı istersiniz diye soruyor.
2) garanti bankasından sanal kart oluştururken hesabamı kredi kartına mı olsun diye soruyor. hesaba diyerek sorunu çözebiliriz.
umarım birisinin işine yarar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı