Fiziksel mağaza mı dijital mağaza mı?

lotedann2

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir PC dizeceğim fiziksel bir mağazadan mı alsam yoksa dijitalden mi alsam bilemedim. Sizce nereden almalıyım? Fiyat açısından. Ve dijital mağazalar önerir misiniz? Trendyol, Hepsiburada vb. hariç.

Merhaba arkadaşlar, bir PC dizeceğim fiziksel bir mağazadan mı alsam yoksa dijitalden mi alsam bilemedim. Sizce nereden almalıyım? Fiyat açısından. Ve dijital mağazalar önerir misiniz? Trendyol, Hepsiburada vb. hariç.
Fiyat farkı muhakkak oluyor online alışverişte . Trendyol ve hepsiburadayı neden dışarıda bıraktın ?

Şöyle bir olay var (her mağazada geçerli mi bilmiyorum) mağazadan aldığın zaman herhangi bir şekilde kutusu açılmış ürün iadesi alamıyoruz durumu oluyor. Onun harici satıcı güvenilirliğine bakarak internetten almak daha mantıklı sanırım. İtopya mesela sepette indirim yapıyor.

Yani bilmiyorum onlardan çok teknolojik alet alasım gelmiyor senin bir teknoloji alet aldığın var mı onlardan
Evet önceliğim hep online alışveriş oluyor . Bir cokkez teknolojik urun satın aldım herhangi bir sorun da yaşamadım. Sadece satıcı ve yorumlarına dikkat etmeni öneriyorum. Ayrıca N11 de belli saatlerde kuponlar oluyor oraya da göz atabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı