FL Studio müziğin sesini bozmadan arttırmak

whoisfirat

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Hepinize merhaba. FL Studio ile yıllardır müzik yapıyorum fakat yeni yeni Spotify vs. yüklemeye başladım ve beatlerimi satmaya başladım fakat bir sıkıntı var. Ünlülerin beatlerini veya şarkılarını dinlediğim zaman gerçekten muazzam bir iş çıkarıyorlar, bahsettiğim müzik değil müziğin sesleri. Örneğin bass duyulabilir ve yeterli bir şekilde ayarlanmış, kicklerde patlama yok. Beat tertemiz yani ve beatin seside oldukça fazla geliyor kulaklığa. Fakat ben de, örneğin bir beat yapıyorum monitör kulaklığıma normal geliyor, fazla geliyor. Ama Spotify üzerinden telefonumdan dinlediğim zaman, (telefonda kulaklık olarak Airdots 2 kullanıyorum) ses az geliyor ve kalitesiz geliyor. Kulaklıktandır diyebilirsiniz ama değil çünkü diğer şarkıları dinlediğim zaman gayet güzel geliyor. Acaba neyi kaçırıyorum? MP3 olarak export ediyorum full kalite orada hiçbir sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı