loresxo Picopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Merhaba ben FL Studio'yu öğrenmek istiyorum ve bu konuda nerede araştırma yapmam gerektiğini bilmiyorum. Veya projelerimi paylaşabileceğim YouTube'dan başka siteler var mı öğrenmek bu konularda bilgisi olan birileri bana yardımcı olabilir mi?
Merhaba ben FL Studio'yu öğrenmek istiyorum ve bu konuda nerede araştırma yapmam gerektiğini bilmiyorum. Veya projelerimi paylaşabileceğim YouTube'dan başka siteler var mı öğrenmek bu konularda bilgisi olan birileri bana yardımcı olabilir mi?
trashgod Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #2 YouTube'dan syrobellin başlangıç derslerine bakabilirsin arayüzü öğrenmek için. Hangi janrada müzik üretmek istiyorsan ona göre kanal önerebilirim.
YouTube'dan syrobellin başlangıç derslerine bakabilirsin arayüzü öğrenmek için. Hangi janrada müzik üretmek istiyorsan ona göre kanal önerebilirim.
loresxo Picopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #3 trashgod dedi: YouTube'dan syrobellin başlangıç derslerine bakabilirsin arayüzü öğrenmek için. Hangi janrada müzik üretmek istiyorsan ona göre kanal önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Şu anlık aklımda bir fikir yok ama rape yatkın bir insanım ama genel olarak diğer türlere de hakimim hepsini öğrenebilirim.
trashgod dedi: YouTube'dan syrobellin başlangıç derslerine bakabilirsin arayüzü öğrenmek için. Hangi janrada müzik üretmek istiyorsan ona göre kanal önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Şu anlık aklımda bir fikir yok ama rape yatkın bir insanım ama genel olarak diğer türlere de hakimim hepsini öğrenebilirim.
trashgod Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #4 loresxo dedi: Şu anlık aklımda bir fikir yok ama rape yatkın bir insanım ama genel olarak diğer türlere de hakimim hepsini öğrenebilirim. Genişletmek için tıkla... yaşın kaç kanka paslaşalım bende yeni yeni öğreniyorum discordun var mı
loresxo dedi: Şu anlık aklımda bir fikir yok ama rape yatkın bir insanım ama genel olarak diğer türlere de hakimim hepsini öğrenebilirim. Genişletmek için tıkla... yaşın kaç kanka paslaşalım bende yeni yeni öğreniyorum discordun var mı