Söylediğiniz sorunu ben de yaşamıştım. Dijital piyanoyu discord üzerinden arkadaşlarıma çalmak istediğimde VB Cable ile monitör yaptığım zaman ses kalitesi gerçekten çok yetersiz kalıyordu. Daha sonra bunu çözdüm ancak sadece kendi dc sunucumda yada yetki sahibi olduğum bir sunucuda kendime ait bir müzik botu oluşturup kullandığım daw yada çaldığım enstrümanın ses kanalını bu bot üzerinden kayıpsız aktarabildim.
Özetle yapılışı;
DC Developer App 'da new application bölümünden dc sunucuna özel yeni bir bot oluşturun.
Kenku FM programıyla yada Discord Audio Pipe programıyla (Ben
Kenku FM kullanıyorum) mevcut botun token'ını programa ekleyin ve bağlantısını yapın. Daha sonra kenku fm ile hangi ses kanalını aktarmak istiyorsanız onu seçin ve dc sunucusunda istediğiniz kanala botun girişini yapın.
Ancak public bir sunucu da yetkiniz olmayan durumda bu yöntemi kullanmanız mümkün değil. Discord'da direkt kendi ses ayarlarımız üzerinden stereo olarak hiç bir şekilde bu ses aktarımını yapamadım ben.
Yukarıda anlattığım şekilde yapmak isterseniz takıldığınız bir durum ve sorunuz olursa daha detaylı olarak yardımcı olabilirim.
Not: Kenku FM bağış üzerine indirilen bir program. Ödeme yapma imkanınız yoksa indirme bölümüne
0$ yazarak direkt indirme sayfasına ulaşabilirsiniz.