Yazılım FL Studio'da %20 indirim

Oyun programlıyorum. Oyunda kullanılan ses efektleri, müzik gibi sesleri buradan yapabilir miyim?
Tabii ki yapabilirsiniz. Ancak ilk versiyonunu önermem alacaksanız producer edition alın en azından. Çünkü ilk versiyonu çok kısıtlayıcı

Daha geçen görmüştüm FL studio'yu. Alanına göre en iyisi galiba. Bu programı kullanmayı öğrenmek zor mu? Bu programla yapılabilecek iş çeşitliliği nedir ve altyapı gerektir mi?
Ben 1 aydır deneme sürümündeydim şu ana kadar 6-7 parça yaptım ve gayet hoş hepsi bazıları hareketli parçalar dans ettiriyor bazıları hüzünlü T-rap ve hiphop özelinde yaptığım melodili beatler.
Öğrenmek içinse youtube dan nasıl yapılır videoları izledim ve beat yapım aşamalarına baktım. Hepsi öyle gelişti

FL Studio sık kullanmıyorum. Pro Tools devam. Bunun dışında Nuendo kullanmayı düşünüyorum müzik prodüksiyon için. Vokal prodüksiyon, Film, Dizi, Çizgi film mix mastering için Pro Tools.

Bazı profesyoneller Nuendo ile Pro Tools'u kombine ediyor. Nuendo film müzikleri, daha rahat ve gelişmiş müzik prodüksiyon için, Pro Tools ise Mastering için müzikte kullanılabiliyor.

Pro Tools Endüstri standardı olduğu için bunu yıllar önceden beri kullanımını bilmek güzel oldu. Ancak Nuendo ile kıyaslandığında, müzik prodüksiyon tarafında bazı zorlukları yada eksik yanları olabilirmiş Pro Tools'un. Ancak bazı profesyoneller, herşeyi tamamen Pro Tools ile de yapabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı