Flalingo vs dil kursu

• Konuyu başlatan CeliI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 111

CeliI

Kilopat
Temel orta seviye düzeyde bir İngilizce'ye sahibim, kursa yazılmak istiyorum Moda Dil ve American Life 15 bin TL, English Time 17.500 TL, Flalingo'dan ise haftada 3 gün ders, 1 gün grup sohbeti 12 ay 30 bin TL olarak teklif geldi. Kurs mu daha mantıklı yoksa Flalingo mu sizce?

Hangi amaçla İngilizce öğrenmek istiyorsunuz? Konuşmak için mi yoksa sınava falan girecek misiniz? Sınava girmeyecekseniz eğer konuşma uygulamalarından 1 yıllık almanızı tavsiye edebilirim.

Kurs dünyanın en gereksiz şeyi. İnternette tonla kaynak var ingilizce için. Discorda girin sohbet edebilirsiniz insanlarla.
Bende sizin gibi düşünüyorum fakat, discord'a girip konuşmayı da denedim bi yere kadar ilerliyor, nerelisin adın ne ne yaparsın, ondan sonra ilerlemiyor ayrıca hatamı düzelten kimse yok nelere odaklanmam gerektiğini söyleyen kimse yok, fakat pratik için oldukça iyi bir yer discord

Bende sizin gibi düşünüyorum fakat, Discord'a girip konuşmayı da denedim bir yere kadar ilerliyor, nerelisin adın ne ne yaparsın, ondan sonra ilerlemiyor ayrıca hatamı düzelten kimse yok nelere odaklanmam gerektiğini söyleyen kimse yok, fakat pratik için oldukça iyi bir yer Discord

English academy diye Discord'da bir sunucu var. Orada 6000 kişi olması lazım ama bayağı aktif bir sunucu. Sunucunun sahibi bir öğretmen. Serious chat falan var orada yani bayağı ileri kelimeler var. Etkinlikler yapıyorlar. Okuma etkinlikleri olsun bir sürü. Yanlış cümle veya yanlış grammar yaptığınızda size uzunca anlatıyorlar nasıl oldığunu. Size önerim bir bakın. Ben oradan bayağı bir kelime öğrendim. Ayrıca seslide sadece nerelisin falan demiyorlar. Hayattan tartışıyorlar ne bileyim gündemden tsrtışıuorlar öneririm. Üstüne kitap okuyabilirsin.

English academy diye Discord'da bir sunucu var. Orada 6000 kişi olması lazım ama bayağı aktif bir sunucu. Sunucunun sahibi bir öğretmen. Serious chat falan var orada yani bayağı ileri kelimeler var. Etkinlikler yapıyorlar. Okuma etkinlikleri olsun bir sürü. Yanlış cümle veya yanlış grammar yaptığınızda size uzunca anlatıyorlar nasıl oldığunu. Size önerim bir bakın. Ben oradan bayağı bir kelime öğrendim. Ayrıca seslide sadece nerelisin falan demiyorlar. Hayattan tartışıyorlar ne bileyim gündemden tsrtışıuorlar öneririm. Üstüne kitap okuyabilirsin.
English diye bir sunucu var belki biliyorsunuzdue ben sadece burayı biliyordum bunada bakacağım Teşekkür ederim öneriniz için

Eğer speaking pratiği spontene ve mecburi olmadığı sürece çok gelişeceğini düşünmüyorum. Dediğiniz gibi bir yerde tıkanma yaşıyorsunuz. Bir ara Open english almıştım 1 yıllık gelişim gösteriyorsunuz ancak istediğiniz verimi alamıyorsunuz. Bu yüzden bu metoda bakabilirsin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı