Flappy Bird'ü Anlatırken Sinir Krizi Geçiren Adam

Günde 50 bin dolar mı ? Yav yok böyle bir şey oyunmu yapsak ne.
Yapalım hacı. Recep Baltaş Bakkal'ları öldürsün filan. aklıma direk bu geldi, saçma gelebilir. :)

- - - Güncellendi - - -

İlk paylaştığım videoda ki adamın doğal siniri her şeyi anlatıyor bence ''şuna bak mario gibi a... ko...mu...n şeyi'' dediğinde çok gülmüştüm. :D

- - - Güncellendi - - -

Bir sayfada Flappy rekorları paylaşılıyordu. Yorumlarda bunu buldum. :D :D
NEW 16. Adam hem rekoru kırmış hemde telefonu. Bu arada oyun'un yorumlarını okudumda, oyunu yapanın yemediği laf kalmamış. Bi tenesi demiş, bu oyunu yapıp Türkiye'ye kaos yaşatan P... bulmaya ant içtim demiş. Biri de cinler filan musallat olsun diye beddua etmiş. :)

Videolar süper. Bu oyun çok sıkıntılı fakat bazen normal oyunlarda deli edebiliyor. CM04 oynarken iş yerimde Yeni Kırşehir sporla şampiyonlar ligi finalinde Barcelona ile oynuyorum emeğimi düşünün kaç yılına kadar geldim o şampiyonlar ligi finaline çıkabilmek için, dakika 90+2 1-0 öndeyim defans oyuncum (Egemen Korkmaz :D ) penaltı yaptı ve olan oldu. Klasik büro masalarını bilirsiniz üzerinde yaklaşık 4mm camlı falan, nasıl vurduysam masaya cam tuzla buz oldu, monitör düştü ve o günden sonra rahmetli oldu. :D bu arada şu sıralar oynamıyorum eski oyunu normal olarak 2005 yılının sonları idi.

Oyunun geliştiricisi Dong, “Benim oyunumun başarısını aşırı övüyorlar. Bu asla istemeyeceğim bir durum. Beni rahat bırakın.” diyerek oyunu kaldırma gerekçesini açıkladı.
Vietnam’da faaliyetlerini sürdüren GEARS Stüdyoları’nda Dong Nguyen tarafından geliştirilen Flappy Bird oyunu, akıllı telefon kullanıcıları tarafından milyonlarca kez indirildi. 50 milyonun üzerinde kullanıcı tarafından indirildiği tahmin edilen uygulama, bundan sonra mağazalarda yer almayacak.

Oyunun yapımcısı Dong Nguyen, 8 Şubat’ta attığı tweet ile kullanıcılardan özür dileyerek, oyunun 22 saat içerisinde Android ve iOS mağazalarından kaldırılacağını belirtti. Bu açıklama, Twitter’da 110 binin üzerinde kullanıcı tarafından paylaşıldı. Dong, “Flappy Bird’ün benim başarım olduğunu söyleyebilirim, ancak benim hayatımı mahvetti. Şu anda ondan nefret ediyorum” şeklinde duygusal bir tepki verdi.
Sürpriz bir kararla oyununu mağazalardan kaldıran Dong, başka bir tweetinde “Benim oyunumun başarısını aşırı övüyorlar. Bu asla istemeyeceğim bir durum. Beni rahat bırakın.” ifadelerini kullandı.
Oyunun kaldırılma gerekçesinin asla yasal sebepler olmadığını belirten Dong, Flappy Bird oyununu başka bir şirkete satmayacağını da duyurdu. Dong, Flappy Bird’ü mağazalardan kaldırmasına rağmen yeni oyunlar yapmaya devam edeceğini söyledi.
Flappy Bird oyunu, reklam gelirlerinden günlük 50 bin dolar kazanç elde ediyordu.

Kaynak: Cezmi Kalorifer Blog

Oyun gitti arkadaşlar. Artık telefonlar rahat bir oh çekecek. :D

Telefonda duruyor. Arada 1 dakikalık süreler ile oynuyorum 1, 2 kez... Rekorum 26. :)

Konuda yeterince konuştuk, güldük, sohbet ettik ve oyunu bile adam kaldırdı. Konuyu isterseniz kilitleyebilirsiniz. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı