Güvenilir bir Bedrock Client'ı arıyorum. Flarial Client'ı beğendim ama VirusTotal'de Ransomware olarak gözüküyor. Virüslü müdür? Ayrıca false positive ise nasıl anlarım? VirusTotal linki: VirusTotal
Güvenilir bir Bedrock Client'ı arıyorum. Flarial Client'ı beğendim ama VirusTotal'de Ransomware olarak gözüküyor. Virüslü müdür? Ayrıca false positive ise nasıl anlarım? VirusTotal linki: VirusTotal
Oderso kullanıyorum ben bir sorun yaşamadım, flarial ile kıyaslarsak flarialda FPS Boost daha çok. FPS olarak sorununuz yok ise oderso indirin, ancak flarial da güvenilir.
Net bir anlaşılma yolu yok aslında, arkadaşların dedikleri gibi sadece dandik motorlar uyarı verirse false postive denilebilir fakat bu kesin bir ölçüt değildir. Benim buna false positive deme sebebim projenin güvenilir ve açık kaynak kodlu olmasını bilmem.