Flarial Client güvenilir mi?

MuffinMC

Femtopat
Daha fazla  
Güvenilir bir Bedrock Client'ı arıyorum. Flarial Client'ı beğendim ama VirusTotal'de Ransomware olarak gözüküyor. Virüslü müdür? Ayrıca false positive ise nasıl anlarım? VirusTotal linki: VirusTotal

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir bir Bedrock Client'ı arıyorum. Flarial Client'ı beğendim ama VirusTotal'de Ransomware olarak gözüküyor. Virüslü müdür? Ayrıca false positive ise nasıl anlarım? VirusTotal linki: VirusTotal

Bu antivirüslerin adını duymadım diyebilirim her korsan oyun virüs bulunur ancak şu an elimde net bilgi yok ancak büyük ihtimal false positive.

Oderso kullanıyorum ben bir sorun yaşamadım, flarial ile kıyaslarsak flarialda FPS Boost daha çok. FPS olarak sorununuz yok ise oderso indirin, ancak flarial da güvenilir.

Hocam peki false positive olduğu nasıl anlaşılıyor?

Adı sanı bilinmeyen antivirüsler virüs deyince ve az antivirüs bulunca genelde karara varılır bu en basiti.

Hocam peki false positive olduğu nasıl anlaşılıyor?
Net bir anlaşılma yolu yok aslında, arkadaşların dedikleri gibi sadece dandik motorlar uyarı verirse false postive denilebilir fakat bu kesin bir ölçüt değildir. Benim buna false positive deme sebebim projenin güvenilir ve açık kaynak kodlu olmasını bilmem.

Flarial

%100 olarak güvenilir. İçin rahat olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı