Flaşa UEFI Windows 10 atınca boot menüde donuyor

apoow

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4gb kingstom
SSD veya HDD modeli
Gigabyte 240 Gb 2,5"sata Gp-gstfs31240gntd Ssd
Ekran kartı
HD 5450
Anakart
g41mt-es2l
İşlemci
Q6600
Arkadaşlar Valorant Windows 10 istiyor diye Windows 10 kuracağım fakat Ghost Spectre Windows 10 kurmayı denedim GPT olarak kurdum flaşa PC açılırken yazılar takılıyor ama MBR de ise donmuyor. MBR ile yazdırdığımda boot da gözükmüyor ISO MBR desteklemiyor performans bir Windows ISO dosyası atar mısınız?

Arkadaşlar Valorant Windows 10 istiyor diye Windows 10 kuracağım fakat Ghost Spectre Windows 10 kurmayı denedim GPT olarak kurdum flaşa PC açılırken yazılar takılıyor ama MBR de ise donmuyor. MBR ile yazdırdığımda boot da gözükmüyor ISO MBR desteklemiyor performans bir Windows ISO dosyası atar mısınız?
Yazılar takılıyor derken?

Q6600 işlemcili bir sistemde UEFI olarak kuramamanızın sebebi işlemci ve anakart desteklemiyor oluşudur. Ondan dolayı Modlu Windows bilemem ancak LTSC sürümleri kurmanızı öneririm.

GPT olarak kurduğunuzda takılmasının nedeni anakartın USB'yi tanıması. 2 dakika bekleyin dönen bir ok gelecektir sonra format ekranı.

Performans modlu değil de stabil olduğunu düşündüğüm 1809 LTSC vardı. Stajdaki bilgisayarlar 8 GB RAM ile takır takır sıkıntısız çalışıyordu.

4 GB RAM takılı şuankinde yani kasmayan performans Edition bir var mıdır ISO dosyası bulabilir misiniz?

Hocam aklıma takıldı söyleme gereği duydum. İşlemciniz 2007 model ve bu Valorant'ı açamaz. Yani açarken hata verir. Acer Aspire laptopumda 2007 modeldi onda açmıyordu. Zaten Windows 10 Chrome'de bile kasar.

Hocam aklıma takıldı söyleme gereği duydum. İşlemciniz 2007 model ve bu Valorant'ı açamaz. Yani açarken hata verir. Acer Aspire laptopumda 2007 modeldi onda açmıyordu. Zaten Windows 10 Chrome'de bile kasar.

Hayır aynı işlemci aynı sistem arkadaşımda var beraber topladık o sadece düz Windows 10 Pro ile Valorant'ta 50'den aşağısı almıyordu en düşük grafiklerde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı