Flaşa UEFI Windows 10 atınca boot menüde donuyor

Hayır aynı işlemci aynı sistem arkadaşımda var beraber topladık o sadece düz Windows 10 Pro ile Valorant'ta 50'den aşağısı almıyordu en düşük grafiklerde.
OgnitorenKs Edition öneririm.

Hayır aynı işlemci aynı sistem arkadaşımda var beraber topladık o sadece düz Windows 10 Pro ile Valorant'ta 50'den aşağısı almıyordu en düşük grafiklerde.

Allah Allah aslında açması çok zor 50 FPS o işlemci için çok fazla ama atlas osu öneririm. Oyun için harika normal Windows'ta 50 alıyorsanız atlasta 60 alırsınız.

Görünürde temiz Modlu Windows 10 bulamadım.

Neyse işte AtlasOS'un nasıl indiriceğimi bulamadım sitesinden direkt link atabilir misiniz?

Neyse işte AtlasOS'un nasıl indiriceğimi bulamadım sitesinden direkt link atabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…