OgnitorenKs Edition öneririm.Hayır aynı işlemci aynı sistem arkadaşımda var beraber topladık o sadece düz Windows 10 Pro ile Valorant'ta 50'den aşağısı almıyordu en düşük grafiklerde.
OgnitorenKs Edition öneririm.Hayır aynı işlemci aynı sistem arkadaşımda var beraber topladık o sadece düz Windows 10 Pro ile Valorant'ta 50'den aşağısı almıyordu en düşük grafiklerde.
Hayır aynı işlemci aynı sistem arkadaşımda var beraber topladık o sadece düz Windows 10 Pro ile Valorant'ta 50'den aşağısı almıyordu en düşük grafiklerde.
Görünürde temiz Modlu Windows 10 bulamadım.Hayır aynı işlemci aynı sistem arkadaşımda var beraber topladık o sadece düz Windows 10 Pro ile Valorant'ta 50'den aşağısı almıyordu en düşük grafiklerde.
Allah Allah aslında açması çok zor 50 FPS o işlemci için çok fazla ama atlas osu öneririm. Oyun için harika normal Windows'ta 50 alıyorsanız atlasta 60 alırsınız.
Görünürde temiz modlu Windows 10 bulamadım.
Desteği çekildi diye biliyorum sıkıntı çıkmasın diye.OgnitorenKs Edition öneririm.
Çekilmedi.Desteği çekildi diye biliyorum sıkıntı çıkmasın diye.
PC donup kalıyor.
Neyse işte AtlasOS'un nasıl indiriceğimi bulamadım sitesinden direkt link atabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.