Flash belleğe virüs bulaştı

metin2oynuyorum

Hectopat
Makaleler
3
Belleğim de bir şey yoktu. Okula götürdüm tahtayla ilgili, şimdi bilgisayara takınca tehditler bulundu diyor ve bilgilerimi göremiyorum içinde.
İçinde resimler var ,kurtarmam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belleğim de bir şey yoktu. Okula götürdüm tahtayla ilgili, şimdi bilgisayara takınca tehditler bulundu diyor ve bilgilerimi göremiyorum içinde.

Galiba musallat.exe
Bu kadar emin musallat teşhisi koymasaydınız keşke hocam.

KVRT veya MBAM ile taratın ya da önemli verilerinizi alıp USB belleği biçimlendirin.

Tahmin ettiğim virüsse gizli dosyaları ve klasör seçeneklerinden "korunan işletim sistemi dosyalarını göster"i işaretlerseniz flash bellekte isimsiz bir klasörün içinde dosyalarınızı görürsünüz. Kopyalayıp almanız yeterli ama önce virüs taraması da yapın.

Flash içinde arama yerine . yazarsanız dosyalarınızı görebilirsiniz. İnternete Musallat.exe silici yazıp indirebilirsiniz. Bu virüsü temizler.

Ben de bu sene okula flash bellek götürüyorum ama önceden sırf okul için aldığım bir belleği. Ardından o belleği de kardeşimin bilgisayarına takarak orada işimi görüyorum. Bilgisayar böylelikle tehditsiz bir yaşam sürüyor.

Hocam meslek lisesinde okurken lanet olası virüs sürekli bellleğime bulaşırdı. Sürekli USB belleğim boş gözükürdü. Hocalarıma yalvarırdım. Hocam bilgisayarlara antivirüs kuralım diye. Belki musallat.exe virüsü değildir.
Tahtada bulunduğu için sürekli bulaşıyordur çünkü zararlı tahtada aktif KVRT indirip taratsaydınız keşke ben öyle tahtadaki zararlıyı temizlemiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı