Flash belleğe Windows kurmak sıkıntı çıkarır mı?

Kerem szer

Centipat
Arkadaşlar elimde bir Flash bellek var bununla Windows 10 kurmak istiyorum fakat biraz tereddüt ediyorum. Tereddüt etmemin sebebi herkes 8 GB boş yer lazım diyor bunda 7,25 GB yer var. İkincisi ise bu Flash bellek önceden suya düşmüştü ve bazı dosyalar silinmişti bundan korkuyorum sıkıntı çıkarır mı diye. Son olarak bir de Rufus'da normalde fotoğraf 1gibi olması gerekirken işaretlediğim yerler farklı çıkıyor ama kendim elle düzeltebiliyorum Sizce bir hata alır mıyım Windows kurarken? Şimdiden teşekkürler.
1737994293635.png
1737994446830.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar elimde bir flash bellek var. Bununla Windows 10 kurmak istiyorum fakat biraz tereddüt ediyorum. Tereddüt etmemin sebebi herkes 8 GB boş yer lazım diyor, bunda 7,25 GB yer var. İkincisi ise bu flash bellek önceden suya düşmüştü ve bazı dosyalar silinmişti. Bundan korkuyorum sıkıntı çıkarır mı diye. Sizce bir hata alır mıyım Windows kurarken? Şimdiden teşekkürler.
Büyük ihtimal kurarken yer yok hatası alırsınız.

Hocam 13 yıllık flash belleğim var. Onu kullanmıyorum fakat zamanında lunaparktayken flash bellek cebimden aşağı uçmuştu. Havuza 20-30 metreden yüksekten düşüp en dibine inmesine rağmen görevliler bulup bana verdiğinde sorunsuz çalışıyordu. Bir flash kolay kolay zarar görmez.

Windows to Go kurabilirsiniz hocam.
Hocam 13 yıllık flash belleğim var. Onu kullanmıyorum fakat zamanında lunaparktayken flash bellek cebimden aşağı uçmuştu. Havuza 20-30 metreden yüksekten düşüp en dibine inmesine rağmen görevliler bulup bana verdiğinde sorunsuz çalışıyordu. Bir flash kolay kolay zarar görmez.
Büyük ihtimal kurarken yer yok hatası alırsınız.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı