Flash belleği dosyalar için kullanırken Windows kurulum USB'si olarak da kullanılır mı?

yagizcam

Decapat
Katılım
14 Aralık 2020
Mesajlar
51
Merhaba dostlar, 128 GB bir bellek aldım. İçinde aynı anda dosyalarımı saklarken bir yandan bir bilişimci flashı gibi kullanmak istiyorum İsveç çakısı gibi olsun yani. İçinde aynı anda Windows kurulum ISO'su kurulu olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş da cevaplamış. Belleği bölün. Windows .ISO'sunun sığacağı kadar bir yere kurulumu yapın. İkinci partisyona da istediğiniz herşeyi koyabilirsiniz. Boot ederken, windowsun olduğu partisyonu seçersiniz.
 
Kullanabilirsin, öncesinde atmak istediğin işletim sistemini ve programlarını vs. at. Daha sonrasında özel dosyalarını farklı bir klasör oluşturarak kullanım yapabilirsin. Yanlışlıkla Boot dosyalarını silmediğin sürece tabii ki de. :D Bölmene gerek bile yok.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı