w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 18 25 Eylül 2022 #1 Dostlar TikTok izlerken bir video karşıma çıktı, flash belleği RAM yapmak doğru mu oluyor mu? Yapsakta bilgisayara zararı var mı? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dostlar TikTok izlerken bir video karşıma çıktı, flash belleği RAM yapmak doğru mu oluyor mu? Yapsakta bilgisayara zararı var mı? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Qwerty10 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 15 25 Eylül 2022 #2 O nasıl bir şey ya. Artı 0 Eksi
painforgain_06 Decapat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 110 25 Eylül 2022 #3 Yapmanızı tavsiye etmem. Çok bir etkisi olmuyor onun yerine Mem Reduct kullanın. Yüksek RAM kullanımını düşürmeye yarayan bir program Artı 0 Eksi
Yapmanızı tavsiye etmem. Çok bir etkisi olmuyor onun yerine Mem Reduct kullanın. Yüksek RAM kullanımını düşürmeye yarayan bir program
KS KS w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 18 25 Eylül 2022 #4 Qwerty10 dedi: O nasıl bir şey ya. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam bana da garip geldi, ondan sordum Artı 0 Eksi
Qwerty10 dedi: O nasıl bir şey ya. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam bana da garip geldi, ondan sordum
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #5 Kasayı üfleyerek soğutmak gibi bir şey bu çok bir etkisi yok. Artı 0 Eksi
FrezX34 Picopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 356 25 Eylül 2022 #6 w1llard dedi: Dostlar TikTok izlerken bir video karşıma çıktı, flash belleği RAM yapmak doğru mu oluyor mu? Yapsakta bilgisayara zararı var mı? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sanal ram olmasın? Artı 0 Eksi
w1llard dedi: Dostlar TikTok izlerken bir video karşıma çıktı, flash belleği RAM yapmak doğru mu oluyor mu? Yapsakta bilgisayara zararı var mı? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sanal ram olmasın?
HSYNerl Picopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #7 hocam bunun hiçbir katısı yok sisteminize, birçok video var bu konuyla ilgili bunu yapıp oyunda fps artışı vb bir şey beklemeyi Artı 0 Eksi
hocam bunun hiçbir katısı yok sisteminize, birçok video var bu konuyla ilgili bunu yapıp oyunda fps artışı vb bir şey beklemeyi
KS KS w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 18 25 Eylül 2022 #8 painforgain_06 dedi: Yapmanızı tavsiye etmem. Çok bir etkisi olmuyor onun yerine Mem Reduct kullanın. Yüksek RAM kullanımını düşürmeye yarayan bir program Genişletmek için tıkla... Hocam onu kullanıyorum zaten. LuckyThing dedi: Kasayı üfleyerek soğutmak gibi bir şey bu çok bir etkisi yok. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
painforgain_06 dedi: Yapmanızı tavsiye etmem. Çok bir etkisi olmuyor onun yerine Mem Reduct kullanın. Yüksek RAM kullanımını düşürmeye yarayan bir program Genişletmek için tıkla... Hocam onu kullanıyorum zaten. LuckyThing dedi: Kasayı üfleyerek soğutmak gibi bir şey bu çok bir etkisi yok. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım hocam teşekkürler.
painforgain_06 Decapat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 110 25 Eylül 2022 #9 w1llard dedi: Bilmiyorum hocam bana da garip geldi, ondan sordum Genişletmek için tıkla... Flash belleğinizden bir kısmını sanal bellek olarak ayarlıyor. Performansa pek bir etkisi yok. Artı 0 Eksi
w1llard dedi: Bilmiyorum hocam bana da garip geldi, ondan sordum Genişletmek için tıkla... Flash belleğinizden bir kısmını sanal bellek olarak ayarlıyor. Performansa pek bir etkisi yok.
KS KS w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 18 25 Eylül 2022 #10 HSYNerl dedi: hocam bunun hiçbir katısı yok sisteminize, birçok video var bu konuyla ilgili bunu yapıp oyunda fps artışı vb bir şey beklemeyi Genişletmek için tıkla... Hmm tamamdır hocam teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
HSYNerl dedi: hocam bunun hiçbir katısı yok sisteminize, birçok video var bu konuyla ilgili bunu yapıp oyunda fps artışı vb bir şey beklemeyi Genişletmek için tıkla... Hmm tamamdır hocam teşekkür ediyorum.