Flash belleği takınca otomatik içindeki programı açma

Benim bildiğim kadarıyla böyle bir şey mümkün değil belki program yazılır ama programı da ona göre uyarlamak filan uzun iş yani bence bu mümkün değil.

Autorun dosyası ile mümkün ama bilgisayara CD veya DVD takmış gibi onay isteyecektir.
Benimde demek istediğim o arkadaş direk flash belleği takınca açılsın istiyor ama böyle bir şey mümkün olmayacağını düşünüyorum Autorun dosyasını bende düşündümde gene arkadaşın dediği gibi olmadığı için bende yazmadım.

[autorun]
OPEN=EXPLORER.EXE index.html
icon="resim.ico"

Explorer yerine çalıştırmak istediğiniz *.exe dosyasının ismini ekleyebilirsiniz. Not defterinde bu satırları yazıp farklı kaydet yaparak *.inf uzantısını ekleyip kaydediniz. Ve bu dosya ile program dosyalarını ana dizine kopyalayınız. Denemedim, fakat DVD RW ve CD RW ' zamanında bununla yapardık.

[autorun]
OPEN=EXPLORER.EXE index.html
icon="resim.ico"

Explorer yerine çalıştırmak istediğiniz *.exe dosyasının ismini ekleyebilirsiniz. Not defterinde bu satırları yazıp farklı kaydet yaparak *.inf uzantısını ekleyip kaydediniz. Ve bu dosya ile program dosyalarını ana dizine kopyalayınız. Denemedim, fakat DVD RW ve CD RW ' zamanında bununla yapardık.
Ben biraz cahilim de tam olarak tarif edermisin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı