Flash bellek 2 disk çıkıyor

venomakasa

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar, geçen format atmak için aldığım flash bellek taktım sorunsuz 32 GB görüyordu tek disk halinde ondan sonra Rufus ile formatı yazdırdım. Formatı attım ondan sonra flashı taktım takınca 2 tane fotoğraftaki gibi diskler çıkıyor biçimlendiriyorum çıkarıyorum yine aynı. Başka PC'ye takıyorum yine aynı. Bu neden böyle oldu anlamadım

Dosya Ekleri

• www.png
    www.png
    50,9 KB · Görüntüleme: 68
Rufus işleminden sonra olan bir şey ortada bir sorun yok flash belleğiniz zaten 28 GB kapasiteli üstündeki 32 GB yazısına bakma bu tüm bellekler için geçerli mesela kendi SSD'im üzerinden örnek vereyim 500 GB kapasiteli ama 465 GB olarak gözüküyor. 🙂

Başka bir yerden direk alıntılıyorum, ben de işe yaramıştı.

Başlat > denetim masası > performans ve bakım > sistem > donanım > disk yönetimi veya,
Başlat - çalıstır - diskmgmt.msc yazıp entera basın. Disk yönetimi gelecek. Burada ilgili bölümleri silin, kendiliğinden birleşir. Yeniden tek bölüm oluşturabilirsiniz.

Computer Management --> Storage --> Disk Management kismini acar isen orada bellegin 2 ayri bolumunu gorebilirsin. Bir tanesini silip digerini o bos alana genisletebilirsin. kusura bakma Turkcesini bilmiyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı