C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.027 Makaleler 3 Çözümler 24 26 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar flash belleği takıyorum, Aygıt Yöneticisi görüyor ancak bilgisayarım klasörüne gelmiyor. Disk yönetiminden araştır da olmuyor. Biçimlendirince de harf koyulamadı. Bir de biçimlendirilmedi hatası alıyorum. Ne yapacağım?
Arkadaşlar flash belleği takıyorum, Aygıt Yöneticisi görüyor ancak bilgisayarım klasörüne gelmiyor. Disk yönetiminden araştır da olmuyor. Biçimlendirince de harf koyulamadı. Bir de biçimlendirilmedi hatası alıyorum. Ne yapacağım?
rukibamba Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Fildişi Sahili Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Network Sistem Mühendisi,Producer,DJ 26 Aralık 2023 #2 Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
BarisSeyhan Megapat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #3 Raw formatına dönmüş olabilir. Disk yönetiminde nasıl gözüküyor. Artı 0 Eksi
KS KS C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.027 Makaleler 3 Çözümler 24 26 Aralık 2023 #4 BarisSeyhan dedi: RAW formatına dönmüş olabilir. Disk yönetiminde nasıl gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam uyarı yedim geldim sonunda evet RAW'dı gittim NTFS yaptım bir şekilde ama hala yok. Artı 0 Eksi
BarisSeyhan dedi: RAW formatına dönmüş olabilir. Disk yönetiminde nasıl gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam uyarı yedim geldim sonunda evet RAW'dı gittim NTFS yaptım bir şekilde ama hala yok.