Flash bellek gözükmüyor

cshayranı

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PRO H610M-E DDR4 (MS-7D48)
12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F, 2500 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci
Ram 16,0 GB
Nvidia Geforce RTX 3060
64 GB'lik SanDisk flashbellek im var 3.2 gen. Sistemde gözükmüyor, sadece dosya gezgininde gözüküyor ama biçimlendirmeye çalıştığımda biçimlendiremiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
64 GB'lik SanDisk flashbellek im var 3.2 gen. Sistemde gözükmüyor, sadece dosya gezgininde gözüküyor ama biçimlendirmeye çalıştığımda biçimlendiremiyor.
CMD veya Powershell'i yönetici olarak çalıştır sonrasında şu komutları sırasıyla yaz
diskpart
list disk
bu komutları yazdıktan sonra bilgisayarında gözüken disklerden fazla disk ve 64gb bir disk gözüküyor ise o diskin numarasını al bu komutları gir sırasıyla
select disk <numara>
clean
create partition primary
format fs=ntfs quick
assign

bu komutları yazdıktan sonra disk biçimlendirelecek ve gözükecektir eğer çalışıyor ise.

Gözükmüyor disk part yazdım flash bellek takılı iken CMD donuyor çıkarınca çalışıyor disk yönetimindede öyle oluyor.

Dosya Ekleri

• 1749395588583.png
    1749395588583.png
    19,2 KB · Görüntüleme: 11
Gözükmüyor disk part yazdım flash bellek takılı iken CMD donuyor çıkarınca çalışıyor disk yönetimindede öyle oluyor.
Bu disk virüslü olabilirmi ? Taktığın zaman ctrl+shift+esc yapıp görev yöneticisine bak kaynak kullanımında bir değişim varmı taktığın zaman var ise virüs vardır içinde.

Bu disk virüslü olabilir mi? Taktığın zaman CTRL+Shift+ESC yapıp görev yöneticisine bak kaynak kullanımında bir değişim var mı taktığın zaman var ise virüs vardır içinde.

Başka bir bilgisayarı formatlıyacaktım içinde kurulum dosyaları olması lazım bu mu sorun yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı