Çözüldü Flash bellek içindeki dosyalar gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Games_mehmet

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Bugün sağlam flaşı arkadaşıma içindeki dosyayı kullanması için verdim. Geri aldığımda flash resimlerdeki durumdaydı. Ne yapmalıyım. Arkadaşım beni mi trolluyor?

Not: ESET her flash takılınca flaşı otomatik tarıyor. Ve flaşı takınca bu sefer bir uyarı verdi ve sildi. Uyarıya bakınca flash kendi içine kisayollandirilmisti.

IMG-20241216-WA0065.jpg

Dosya Ekleri

• IMG-20241216-WA0066.jpg
    IMG-20241216-WA0066.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 34
Çözüm
Ara'ya ''Klasör'' yazın.
''dosyaların ve klasörlerin arama seçeneklerini değiştir '' çıkacaktır. Tıklayın ve açın.
Görünüm sekmesine geçin.
  • Gizli dosyaları göster- işaretleyin.
  • Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle - işareti kaldırın.

Sonra USB bellekteki dosyaları kontrol edin. Görünür hale geleceklerdir.
Ara'ya ''Klasör'' yazın.
''dosyaların ve klasörlerin arama seçeneklerini değiştir '' çıkacaktır. Tıklayın ve açın.
Görünüm sekmesine geçin.
  • Gizli dosyaları göster- işaretleyin.
  • Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle - işareti kaldırın.

Çözüm
Ara'ya "klasör" yazın.
- "Dosyaların ve klasörlerin arama seçeneklerini değiştir " çıkacaktır. Tıklayın ve açın.
Görünüm sekmesine geçin. Gizli dosyaları göster- işaretleyin. Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle - işareti kaldırın.

"Klasörün adı" olacak şekilde mi? Bu PC klasorunde ara kısmını başlat menüsündeki ara kismimi.

Görev çubuğundaki "arama" yerine sadece ''klasör'' yazacaksınız.
Yazdığınızda şunu görürsünüz "Dosyaların ve klasörlerin arama seçeneklerini değiştir.

Devamı için önceki mesajımda yazdıklarımı takip edin.

Teşekkürler oldu. Ama ben bu dosyayı sistem dosyası formundan nasıl çıkartabilirim?
Flash bellekte size lazım olan dosyalar yok ise direk biçimlendirin gitsin.
Lazım olan dosyalar var ise onları PC ye kopyalayın, sonra USB belleği biçimlendirin.

Varmı başka sormak istediğiniz herhangi birşey? @Games_mehmet

Flash bellekte size lazım olan dosyalar yok ise direk biçimlendirin gitsin.
Lazım olan dosyalar var ise onları PC'ye kopyalayın, sonra USB belleği biçimlendirin.

Var mı? Başka sormak istediğiniz herhangi bir şey? @Games_mehmet

Teşekkür ederim oldu ve dosyalarımı geri aldım. Peki arkadaş bunu nasıl yapmış olabilir.

Teşekkür ederim oldu ve dosyalarımı geri aldım. Peki arkadaş bunu nasıl yapmış olabilir.
O yapmamış.
Virüs bulaşmış. Bunu virüs yapıyor.

Son olarak aşağıda videoda anlatılan işlemi de yapın. (Offline virüs taraması.)
İyi akşamlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki bilgisayara bulaşır mı? Virüs konusunda hassasım biraz. ESET dosyanın truva atı olduğunu yazmıştı.
Muhtemelen eset virüsü bulaşmadan önce temizlemiştir.
Daha doğrusu ==> Virüs programının uyarı vermesi virüsün bulaşmadığını, bulaşmasını engellediğini gösterir. Uyarı verdi diye endişelenmeyin.

Tedbiren ESET ile tam sistem taraması yapın.
Fazladan emin olmak isterseniz yukarıdaki videoda gösterilen şekilde offline tarama da yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı