Windows kurmak istiyorum fakat elimde Windows olan bir flash yok. Ne yapabilirim? Flash belleğim var ama içine Windows atmaya 2. bir bilgisayarım yok. Ne yapabilirim söyleyebilir misiniz?
Windows'u yüklemek veya yeniden yüklemek için yükleme medyası oluşturmayı öğrenin.
support.microsoft.com
buradan istediğin windows u seç gerisini zaten ileri ileri diyerek yapıyorsun. Windows'u flash belleğe kuruyorsun ilk olarak. Bunun için iki adet pc olmasında gerek yok kendisi kurarken bilgisayarında istediğin herşeyi yapmaya devam edebilirsin.
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
Windows kurmak istiyorum fakat elimde Windows olan bir flash yok. Ne yapabilirim? Flash belleğim var ama içine Windows atmaya 2. bir bilgisayarım yok. Ne yapabilirim söyleyebilir misiniz?
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
Tamam flash belleğine rufus ile o bilgisayardan istediğin windowsu yazdır ve formatla üstteki videolar yardımcı olur bende zamanında o videolardan öğrenmiştim
Tamam flash belleğine Rufus ile o bilgisayardan istediğin Windows'u yazdır ve formatla üstteki videolar yardımcı olur bende zamanında o videolardan öğrenmiştim