Bana da yardım eder misiniz her şeyi yaptım ama o chip e özel programı bulamadım aynı sorunu başka bir flash bellek ile de yaşamıştım ama onun chip ine özel olanı buldum ve de düzelttim ama şimdikine yapamıyorum.
Kardeşim öncelikle bir ISO dosyası bul ve onu flash belleğine Rufus ile yazmaya çalış. Rufus zaten kendisi USB diske format attığı için düzelir ve içine ISO ile yazdırmış dosyaları da silebilirsin. Benden hadi eyvallah. Bu arada bu çözümü kendim denedim.
Teşekkür ederim güzel ve basit bir çözüm. İlave yapmak gerekirse ISO dosyasına gerek olmadan format atmak için; önyükleme seçimini "önyüklenebilir değil" olarak işaretleyip kolayca format atıyoruz.
Bana da yardım eder misiniz? Her şeyi yaptım ama o chipe özel programı bulamadım, aynı sorunu başka bir flash bellek ile de yaşamıştım ama onun chipine özel olanı buldum ve de düzelttim ama şimdikine yapamıyorum.
http://www.usbdev.ru/?wpfb_dl=6741
Bunu indirin. Şifre: usbdev.ru
Rar'dan çıkarıp içindeki UmpToolV6A.exe olanı yönetici olarak çalıştırın.
Refresh tıkla bellek bulunursa ALL Start olana bas ve bitene kadar bekle. Tanımaz ise veya hata verirse remi paylaşın.
Hata verirse bunu kullanıp tekrar dene; USB Oblivion
Kardeşim öncelikle bir ISO dosyası bul ve onu Flash belleğine Rufus ile yazmaya çalış. Rufus zaten kendisi USB diske format attığı için düzelir ve içine ISO ile yazdırmış dosyaları da silebilirsin. Benden hadi eyvallah. Bu arada bu çözümü kendim denedim.