Flash bellek medya yok sorunu

Bana da yardım eder misiniz her şeyi yaptım ama o chip e özel programı bulamadım aynı sorunu başka bir flash bellek ile de yaşamıştım ama onun chip ine özel olanı buldum ve de düzelttim ama şimdikine yapamıyorum.

Screenshot_591.png
 
Kardeşim öncelikle bir ISO dosyası bul ve onu flash belleğine Rufus ile yazmaya çalış. Rufus zaten kendisi USB diske format attığı için düzelir ve içine ISO ile yazdırmış dosyaları da silebilirsin. Benden hadi eyvallah. Bu arada bu çözümü kendim denedim.

Teşekkür ederim güzel ve basit bir çözüm. İlave yapmak gerekirse ISO dosyasına gerek olmadan format atmak için; önyükleme seçimini "önyüklenebilir değil" olarak işaretleyip kolayca format atıyoruz.
 
Bana da yardım eder misiniz? Her şeyi yaptım ama o chipe özel programı bulamadım, aynı sorunu başka bir flash bellek ile de yaşamıştım ama onun chipine özel olanı buldum ve de düzelttim ama şimdikine yapamıyorum.
Çözemediyseniz kendi konunuzu açıp sorun bildirimlere bakmıyorum bir şekilde iletişim kurup kontrol ederiz.
 
1. Linki dene diye birşey söylenmemişti.

http://www.usbdev.ru/?wpfb_dl=6741
Bunu indirin. Şifre: usbdev.ru
Rar'dan çıkarıp içindeki UmpToolV6A.exe olanı yönetici olarak çalıştırın.
Refresh tıkla bellek bulunursa ALL Start olana bas ve bitene kadar bekle. Tanımaz ise veya hata verirse remi paylaşın.
Hata verirse bunu kullanıp tekrar dene;
USB Oblivion

Hocam bi el atın flaşhda medya yok yazıyor
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20210805_222306.jpg
    IMG_20210805_222306.jpg
    162 KB · Görüntüleme: 287
Kardeşim öncelikle bir ISO dosyası bul ve onu Flash belleğine Rufus ile yazmaya çalış. Rufus zaten kendisi USB diske format attığı için düzelir ve içine ISO ile yazdırmış dosyaları da silebilirsin. Benden hadi eyvallah. Bu arada bu çözümü kendim denedim.
Ben denedim ama rufusta flash belleği görmüyor
 

Yeni konular

Geri
Yukarı