Flash bellek neden alınır?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci

Yukarıda attığım şeyi almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bir şey var. Flash belleklerin kullanım alanı ve amacı nedir? Bunu aldığımda neler yapabilirim? Birkaç tane fotoğraf ve olası bir format için dosya yedekleyip kenara koyacağım gibi duruyor. Fakat bunun içinde 135TL vermek fazla gibi geliyor.

Format atmak :D
Küçük boyutlu veya orta boyulu verileri kolay bir şekilde taşımak için. Örnek vereyim; Bir iş sunumu yapacaksınız diyelim. SSD'yi söküp götürmeyeceksiniz herhalde :D Veya harici diski götürmeyeceksiniz öyle değil mi?

Gördüğüm en garip soru olabilir. Dosya depolamak için alınır. 🤔
Açarken bana da garip gelmişti ama hep yedekleme amaçlı kullanıldığını gördüğüm için farklı bir kullanım alanı var mı diye sormak istedim.

Son olarak ekleme yapayım. Bazı bilgisayarlar fiziksel güvenlik için USB kullanıyor. Ayarladığınız USB bellek bilgisayara takılmadığı sürece oturum açamıyorsunuz bilgisayar üzerinde :D

Açarken bana da garip gelmişti ama hep yedekleme amaçlı kullanıldığını gördüğüm için farklı bir kullanım alanı var mı diye sormak istedim.

Ben flashlarımı format atmak veya sınıfın akıllı tahtasına takmak dışında kullanmıyorum sayılır. Bir de TV'ye takıyorum film izlemek için.

Az önce en azından kenarda dursun diye aldım. Oyunların kayıt dosyaları, emülatörler ve fotoğrafları yedeklerim artık. Belki bir ara okul için de lazım olur.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı