Flash bellek tavsiyesi

Daha fazla  
Merhaba.

İki farklı flash bellek bakıyorum.

Birisi basit, ucuz, 64/128 GB bir type a flash bellek olabilir. Bütçe 200 TL yaklaşık.

İkincisi daha üst seviye, 128 GB bir Type-C flash bellek olabilir. Bütçe 500 TL yaklaşık.

SanDisk, Samsung ve markalar var. Hangilerini önerisiniz?

Ben bundan aldım 2 adet. Memnun kaldım.

Başlangıç kalite üründür ne memrun eder ne keyif bozar dengeli bir bellektir.

İşin profesyonelse daha iyi modeller var bu 170 TL civarlarındaydı en son ama 400 TL'ye filan ömür boyu kullancağın yüksek aktarma hızlı diskler mevcuttur illaki.

Başlangıç kalite üründür ne memrun eder ne keyif bozar dengeli bir bellektir.

İşin profesyonelse daha iyi modeller var bu 170 TL civarlarındaydı en son ama 400 TL'ye filan ömür boyu kullancağın yüksek aktarma hızlı diskler mevcuttur illaki.

Mecvuttur illaki deyip geçillmiyor beyefendi, yollayın ürünün linkini faydalıysa bizde alalım.

Mecvuttur illaki deyip geçillmiyor beyefendi, yollayın ürünün linkini faydalıysa bizde alalım.

Bakabilirsiniz eğer işiniz performans gerektiriyorsa 100 MB üst sınır veri aktarımı değil 300 MB üst sınır veri aktarımını seçmeniz aleyhinize olacaktır iyi günler.

SanDisk Ultra flair 64 GB Amazon'da 175 TL idi onu al. 170 okuma hızı 60 yazma hızı veriyordu.

SanDisk Ultra flair 64 GB Amazon'da 175 TL idi onu al. 170 okuma hızı 60 yazma hızı veriyordu.
Kapaksız USB almak riskli midir hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı