Flash bellek virüs hatası verdi

Sameath

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 1 senedir kullandığım flash belleğime bugün Windows ISO için tekrar bilgisayarıma taktım ve içinde performans ödevlerim dahil her şey silinmiş.sonra onarılması için hata verdi. Onardım bir anda Kaspersky'dan bildirim geldi.2 tane truva atı tespit edilmiş ama silinememiş. neden olduğunu bilmiyorum. Flashı sadece ödevlerim için kullanıyordum. Sadece aylar önce arkadaşım içine aktarım yapmak için crackli GTA atmıştı. Ama sonra sildim. Şu an tarama yapıyorum. Eğer flashın içinde virüs varsa nasıl temizleyebilirim?

Merhaba 1 senedir kullandığım flash belleğime bugün Windows ISO için tekrar bilgisayarıma taktım ve içinde performans ödevlerim dahil her şey silinmiş.sonra onarılması için hata verdi. Onardım bir anda Kaspersky'dan bildirim geldi.2 tane truva atı tespit edilmiş ama silinememiş. neden olduğunu bilmiyorum. Flashı sadece ödevlerim için kullanıyordum. Sadece aylar önce arkadaşım içine aktarım yapmak için crackli GTA atmıştı. Ama sonra sildim. Şu an tarama yapıyorum. Eğer flashın içinde virüs varsa nasıl temizleyebilirim?
Flash bellek'in içine virüs girdiyse PC'ye tak üzerine sağ tık biçimlendir. Bu sayede içindeki şeyler sıfırlanacaktır. Ancak önemli verileriniz varsa yedekleyin.

Flash bellek'in içine virüs girdiyse PC'ye tak üzerine sağ tık biçimlendir. Bu sayede içindeki şeyler sıfırlanacaktır. Ancak önemli verileriniz varsa yedekleyin.
Hocam ben flashı açtığımda içinde herşey silinmiş sadece bir uygulama vardı onuda açmaya çalıştığımda hata verdi şimdide kaspersky üzerinden tam tarama yapıyorum işe yarar mı bence bilgisyara bulaştı

Açtığım zaman hatadan sonra virüs programım 2 tane hata verdi açtığım wscript.exe "Truva atı" adlı virüsü etkinleştirmiş sanırım ama antivirüs bunu silemedi
Sisteme bulaştığını düşünüyorsanız format atın. Ayrıca Usb belleği de biçimlendirin. Bu sayede içerisindeki içerik silinecektir.

WizTree ile flaşın içine bakabilirsiniz. Virüs içindekileri gizlese de göstermesi gerekli. Biçimlendirdiyseniz bunu yapmanız size bir şey katmaz ama aksi halde işinize yarayacaktır.

Kaspersky onarım yüzünden hata vermiştir.
Sanmıyorum 2 tane truva atı hatası verdi

Sisteme bulaştığını düşünüyorsanız format atın. Ayrıca Usb belleği de biçimlendirin. Bu sayede içerisindeki içerik silinecektir.
format haricinde önerdiğiniz program yok mu tam tarama ile yardımcı olacak ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı