Flash bellek Windows olarak gözüküyor

araba lastiği

Hectopat
Yer
Jant
Arkadaşlar, bir hafta önce sistemime USB ile Windows 10 kurdum, sonra tabii flaşı çıkardım, daha sonra flaşı PC'ye taktığımda içinde Windows ile ilgili dosyaları silmeme rağmen flash böyle görünüyor;

15936031074361226118381.jpg

Sorun yok dosyalara erişebiliyorum fakat arabaya müzik dinlemek için takığımda araba flaşı okumuyor. Ne yapmalıyım?

"Sağ tık" Biçimlendir diyerek biçimlendirme penceresini açarsınız. Burada önemli olan arabanın girişi Fat32 mi yoksa Ntfs mi bunu öğrenmen lazım. Öğrendikten sonra oradan hangisi ise seçip biçimlendir diyoruz. Daha sonra içine müzikleri atıyoruz.

Biçimlendirme sırasında Flash Bellek'teki her şey gider yedek almanızı öneririm.

"Sağ tık" biçimlendir diyerek biçimlendirme penceresini açarsınız. Burada önemli olan arabanın girişi FAT32 mi yoksa NTFS mi bunu öğrenmen lazım. Öğrendikten sonra oradan hangisi ise seçip biçimlendir diyoruz. Daha sonra içine müzikleri atıyoruz.

biçimlendirme sırasında flash Bellek'teki her şey gider yedek almanızı öneririm.

Bunu yaptım ama sorun düzelmedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı