Flash belleksiz yüklenebilen Linux dağıtımı önerisi

Yer
Türkiye
Intel Core T2250 ve 3 GB RAM'e sahip 20 yıllık bir laptop var elimde. Sadece tarayıcı üzerinden YouTube ve Netflix açıp projeksiyona yansıtmak için kullanacağım. Windows 7 Home Basic denedim ama cihaz yine de kasıyor.

Wi-Fi sürücüsü sorunu da yaşamak istemiyorum. Ayrıca her yolu denesem de boot menüsünde flash belleği göremiyorum.

Flash bellek olmadan bu sisteme yükleyebileceğim bir Linux dağıtımı öneriniz var mı?

Windows XP kullanabilirsiniz, bu yaşa bakarsak.

Linux Mint var.

Windows 10 yükleyip ReviOS kurabilirsiniz üstüne. Kurtarmazsa Linux dağıtımlarına bakmak lazım. Çoğunlukla Linux Mint, Debian tarzı dağıtımlar kullananları görüyorum.

Windows 10 yükleyip ReviOS kurabilirsiniz üstüne. Kurtarmazsa Linux dağıtımlarına bakmak lazım. Çoğunlukla Linux Mint, Debian tarzı dağıtımlar kullananları görüyorum.

Windows 10 bu bilgisayardan 10 yıl yaşlı.

Lenovo T60 mı o?

Açılışta Fn+F12/F12 ile basılı tut, USB ile veya başka şeyle açılış veriyor olması gerek ama 2-4-8GB Fat32 kabul edecektir, NTFS eXFAT olmaz. O zaman bir Linux Debian veya Ubuntu güzel gelebilir - sistemi ağırlaştırmadan.

Win XP veya Win 7 olabilir ama günümüz tarayıcı ve video zımbırtıları da problem yaratmaya meyilli olabilir. Linux tarafından destek al tam dizüstü marka modeliyle beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…