Flash bellekteki virüs nasıl temizlenir?

Kara Elf

Hectopat
Merhabalar, uzun zamandır flash bellek kullanmıyordum. Bugün ailem şahsi fotoğraflarına bakmak istediler, flash belleği taktığımda ise bu sorunla karşılaştırdım. İnternetten birkaç çözüm denemeye çalıştım (CMD, Windows virüs taraması) ama halen verimli bir sonuç alamadım. Acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mı, tek amacım fotoğrafların kurtarılmasıdır.

Screenshot_5.jpg

Screenshot_6.jpg

Screenshot_7.jpg

Screenshot_5.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
360 Total Security kullanın. Taramayı yapıp zararlı yazılımlardan kurtulabilirsiniz. Fakat hangi anti-virüs yazılımını kullanırsanız kullanın şahsi fotoğraflarınız zarar görmüş olabilir...

Windows belirtiyor zaten sana ne olduğunu. Bellek bozuk biçimlendir içindeki belgeler gitti. Sonradan kurtarma araçlarıyla deneme yapabilirsin çok lazımsa. Gizli ve korunmuş klasörleri açıp gizli varsa oradan almayı deneyin biçimlenmeden önce.
Biçimlendirme yapamazsanız da bellek küçük boyutlu olduğu için boşa kurtarmaya uğraşmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı